Life&style

10 mjeseci je glumila trudnoću kako bi zadržala dečka

Svi su mislili kako će 16-godišnjakinja dobiti trojke – ali trudnoća je bila prevara

Jordan Wyrabkiewicz iz Michigana je 10 mjeseci mislio kako će postati otac trojki. Naime, tako ga je uvjeravala njegova 16-godišnja djevojka koja je glumila trudnoću – i to očito jako dobro! Nesuđeni otac – još tinejdžer, odmah je počeo planirati zajedničku budućnost te je potražio posao. Obitelj, prijatelji i poznanici također su željeli pomoći mladom paru te su ih podržavali novcem i poklonima. Jordan i njegova djevojka čak su našli imena za trojke: trebali su se zvati Ivan, Alice i Isabella. 

Što u početku nitko nije ni slutio: nije bilo trojki – trudnoća je bila laž! Jordanova djevojka sve je izmislila kako bi ga zadržala uz sebe. 

Plastični trbuh, lažni DNA-testovi i ultrazvučne slike 

Postavlja se pitanje: kako 16-godišnjakinja svom dečku može punih 10 mjeseci fejkati trudnoću? Odgovor: plastičnim trbusima, lažnim DNA testovima i ultrazvučnim slikama koje je nabavila na Internetu. Naime, sve to lako se može kupiti na američkom portalu Fakeababy.com.  

 | Autor: fakeababy.com fakeababy.com

Voditelj trgovine distancirao se od događaja te izjavio kako su artikli iz internetske trgovine namijenjeni za zabavu - premda jedan njihov slogan (na naslovnoj stranici portala) glasi: „Kako pridobiti njegovu pažnju? Mi ćemo te savjetovati!“. Ili: „Treba ti pečenje u pećnici? Možemo ti pomoći!“ 

 | Autor: fakeababy.com fakeababy.com  | Autor: fakeababy.com fakeababy.com

Nakon 10 mjeseci djevojka je priznala prevaru. Hm, ne bismo tada bili u njenoj koži…

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0