Liebeskind Berlin torbe konačno u Hrvatskoj

Torbe popularnog branda Liebeskind Berlin, prepoznatljive po vrhunskom modnom dizajnu, kvalitetnim materijalima i zanimljivim detaljima, uskoro dolaze u Hrvatsku. Brand koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003. godine, a u dizajnu torbi obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina.

Atraktivnost, ležernost i opuštenost Berlina, utkana je i u filozofiju branda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta.

 | Autor: Franjo Matković Franjo Matković

Taj duh s novim modnim brandom krajem rujna dolazi u Hrvatsku, a otvorenje nove trgovine u samom središtu Zagreba u trgovačkom centru Cvjetni, najavljuje kampanja snimljena na najpoznatijim zagrebačkim lokacijama. Modni fotograf Franjo Matković odlučio je iskoristiti omiljene gradske trgove i spojiti poznatu zagrebačku vizuru s hit torbama jeseni. Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu ali i upotpunile outfite za različite prigode. Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji torbi i modnih dodataka, što ovaj brend čini jedinstvenim. Pažljivo odabrani materijali, prirodno tretirana koža, najfinije tkanine i s ljubavlju osmišljeni detalji svaki proizvod čine jedinstvenim, baš kao što je i njegova ponosna vlasnica. A ona je žena koja cijeni individualnost. Upravo iz tog razloga Liebeskind Berlin svake godine osmisli šest kolekcija kako bi raznovrsna ponuda zadovoljila i najzahtjevnije obožavateljice.

 | Autor: Franjo Matković Franjo Matković

Liebeskind torbe mogu se naći u Berlinu, New Yorku, Barceloni, Dubaiju, Beču, Münchenu, Dresdenu, Kölnu, Grazu, Zürichu, Frankfurtu, Hamburgu te više od 50 svjetskih metropola, a od kraja rujna i Zagreb će se naći na toj karti.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: Franjo Matković

Komentari 0