1/7

Lidija Bačić u novoj modnoj kampanji Vesna SPOSA

Atraktivna pjevačica predstavila je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2016.

Atraktivna pjevačica Lidija Bačić zaposlenija je no ikad. Ovih dana snimila je editorijal i prezentirala najljepše komade iz aktualne kolekcije Vesna Sposa "Dandelion" . Elegantan ambijent bio je savršena kulisa za dočaravanje energije kojom odiše cijela proljetna kolekcija poznate hrvatske dizajnerice Vesne Pretković. Fotografije potpisuje Viviana Lokmer Šulina iz Rijeke , a šminku i frizuru Studio Marcela.

 | Autor:

Kolekcija "Dandelion" posjeduje prepoznatljivu Vesna SPOSA senzualnu profinjenost i eleganciju, a dizajnerske forme obogaćene su razigranim ručno rađenim detaljima i čipkastim dezenima.  Prisutne su kombinacije boja poput žute, roze, bordo te zlatne kojoj Lidiji savršeno pristaju. Romantičnu notu kolekciji daju i predivni ručno rađeni vjenčići za kosu u pastelnim bojama. Svježinu kolekciji daje jarko žuta boja koju je dizajnerica ukomponirala u svoju zavodljivu kolekciju. Otkrila nam je kako je žuta idealna za osobe sa stavom, smjele i samopouzdane jer privlači poglede i traži pažnju, kao i cijela  kolekcija koja je simbolično nazvana "Dandelion" (maslačak).

 | Autor:

Ekskluzivno predstavljanje nove kolekcije DANDELION s/s 2016  biti će 6.Travnja u wedding storeu Vesna Sposa i vjerujemo kako će se sve zaljubljenice u modu oduševiti cijelom proljetnom kolekcijom.

Photo: None

Komentari 0