Lice s naslovnice: "Trendovi prolaze, a stil je onaj koji ostaje"

To je moj modni moto, kaže model Iris Cekuš. Zimi je vjerna tamnim tonovima, koje u toplije vrijeme zamjeni šarenim bojama...

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Casual, jeans i pamučne majice, tenisice te, ako je zima, kašmir veste. Volim da je sve jednostavno, ali uz neki fora detalj koji će kombinaciju napraviti drukčijom. Ne kupujem skoro nikad ono što je trenutačno u modi, nego više klasično.

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “ja nemam što obući”?

Dogodi se, ali u principu se brzo spremim, ne razmišljam puno, ako je neka posebna prilika, unaprijed odlučim što ću odjenuti.

Je li ti lakše osmišljavati kombinacije ljeti ili zimi?

Ljeti, tad sam kreativnija i jako volim duge haljine koje često nosim, šarene boje, a zimi sam uglavnom u crnom, tamnoplavom...

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Kako ti se sviđa stil koji njeguju Zagrepčanke?

Uvijek su sređene, bilo da idu po dijete u školu, na špicu, u shopping centar ili van, uvijek su dotjerane i našminkane. Ipak, ja sam jednostavnija po pitanju sređivanja na dnevnoj bazi, tako da je mozda malo za moj ukus to previše dotjerivanja za “otići po kruh”.

Kupuješ li planski ili impulsivno?

Planski, znam točno što mi treba i ne volim ići u shopping, preferiram online kupnju i isprobam sve kod kuće. Nekad znam naletjeti na dobar komad koji nisam planirala pa si ga neplanski priuštim.

Cipele ili torbe? Zašto?

Torbe definitivno. Možda su prije to bile cipele, a sad najčešće nosim tenisice. Često putujem pa su mi najudobnije. Jako volim torbe i svaki put kad kupim torbu, već razmisljam o sljedećoj.

Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Haljinu Zara, čizme Vicini, kaput Burberry i torbu Chanel Boy.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.


Trenutačno se spremam na nekoliko poslovnih putovanja, veljača mi je uvijek jako natrpana snimanjima i letovima. Milano, pa Španjolska, Cape Town... Kad nisam u takvom rasporedu, vrijeme provodim s mužem i kćeri, često se družimo s prijateljima i obitelji, idemo na ručkove, izlete, kino... često i kao obitelj putujemo zajedno pa smo tako nedavno spojili posao i slobodno vrijeme te otputovali na mjesec dana u New York. Volim putovati i otkrivati nova mjesta, jako me veseli kad to sve možemo pokazati i našoj 5-godišnjoj kćeri Lari.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)...

Dobar par traperica jer se u njima najudobnije osjećam i mogu ih iskombinirati za svaku prigodu (skoro).

Omiljeno jelo/piće...

Sushi i crno vino.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0