1/17

Lejla Filipović istaknula gola leđa

U centru Zagreba u Mesničkoj 5, u utorak 28. listopada bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović je s vjenčanom kumom Dunjom Barbarić otvorila LD store. U dućanu, koji je nazvan prema prvim slovima njihovih imena, prodavat će uglavnom ženska konfekcija različitih modnih brendova iz inozemstva, kao i njihova mini kolekcija.

Povodom otvorenja popričali smo s Lejlom, ali i njezinim suprugom Tarikom o cijelom procesu otvaranja trgovine, nabave robe i suradnji s prijateljicom Dunjom. Lejla je za otvorenje, naravno, odabrala haljinu iz LD store ponude, a model s otvorenim leđima unio je pravu notu elegantnog seksipila.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

''Ja sam već 10 godina u glavi imala ideju o otvaranju svoje trgovine, ali nisam željela to davati na sva zvona jer vjerujem da bih dosadila svima oko sebe, s obzirom da u samom startu nisam imala mogućnosti za realizaciju te ideje. Jednostavno se nisu sve stvari poklopile, ne kažem da je sada idealno vrijeme, ali smo uspjele naći adekvatan prostor i krenule smo od toga'', započela je priču o LD storeu Lejla.

Nastavlja kako se kod odabira odjeće nije orijentirala isključivo na svoj stil i svoje veličine, što je svi pitaju. Trudila se da se u ponudi nađu stvari i koje nisu njezin stilski izričaj stil, ali su joj lijepe, a najbitnija stavka je da svi komadi budu nosivi, kvalitetni i drugačiji.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

''Male su nam serije, neće biti ponavljanja tako da sam trenutno najponosnija na kapute i jakne koji su konkretni komadi i usudila bih se reći da su vječni. Klasični modeli koji se uvijek mogu nositi. Oni cjenovno jesu najskuplji, ali u startu su takvu komadi skupi, ali u trgovini nudimo kupnju i na rate pa se sve može srediti'', kroz smijeh je objasnila Lejla.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

S obzirom da je Lejla jedna od modnih ikona u Hrvatskoj, nada se da će i to dodatno privući kupce, a istovremeno joj takvi komplimenti jako laskaju. Nastavlja kako shvaća da su ukusi različiti i da se ne mora svakome sviđati njezin stil, ali se nada se da će se ponuda ženama svidjeti i da će trgovina polučiti uspjeh.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

''Ono što smatram isto bitnim je što sam ja osobno stalno u trgovini. Jednu smjenu ću odrađivati zasigurno, usklađivati ću se po djeci i školi, a mislim da žene vole kada je vlasnica prisutna jer me mogu zatražiti eventualno i neke sugestije, a mene to zaista veseli'', pojašnjava Lejla.

Dućan od stotinjak četvornih metara prostire se na dva kata i ponosne vlasnice ističu kako su ga same uređivale više od tri mjeseca. Kod uređenja prostora su se Dunja i Lejla odmah složile da žele pomalo retro stil s primjesom modernoga, same su birale stari namještaj i tražile ga po raznim lokacijama. Dunja je također i sama bojala komade namještaja, ali su sve dogovarale zajednički s obzirom da dijele isti senzibilitet i ukus, a uskočio je i Lejlin suprug, popularni voditelj Tarik Filipović.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

''Nisam toliko sudjelovao u samim radovima, kao što bi se možda očekivalo, ali stavio sam se na raspolaganje. Znam potegnuti, ponijeti i donijeti sve što je teško, staviti u auto i razvoziti, pa sam tu pomogao koliko sam mogao. A finalni rezultat, koliko moje muško oko može vidjeti, je taj da sam odmah u startu bio zadovoljan. Ovo je nešto posebno i drugačije i ima baš pravi Lejlinim izričaj koji se osjeća i vidi u cijeloj trgovini i vjerujem da će to i kupci prepoznati i cijeniti te da će Lejla svako malo iznova iznenađivati žensku populaciju svojom ponudom'', kazao je Tarik.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Odjeću su Lejla i Dunja nabavljale u Istanbulu, i to različitih brendova koji isporučuju male serije za francusko i talijansko tržište. Ističu kako ih je pri odabiru odjevnih komada za novi salon vodila misao da današnja žena nema previše vremena za sebe i da joj odjeća mora biti udobna, moderna i praktična za različite prilike.

 | Autor: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

''Ako se kod odabira robe jednoj od nas nešto nije svidjelo, nismo taj komad uopće uzele. Bitno je da pri odabiru kliknemo jedna i druga i vjerujem da ćemo se i dalje nadopunjavati i uspješno voditi store i ovu jednu novu lijepu priču u našim životima'', zaključila je Lejla.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Davor Višnjić/PIXSELL

Komentari 0