1/25

Lejla Filipović blista u kratkoj suknji

Kino Europa u četvrtak 02. svibnja ugostio je sve zaljubljenike u rad modnog dvojca ELFS. Dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica su u sklopu ovosezonskog Schwarzkopf Cro a Portera predstavili modni show „It's OK“. Ovom eventu prisustvovale su brojne ljubiteljice hrvatske mode, a svojim styling istaknula se Lejla Filipović.

ELFSi su za ovu sezonu odlučili svoju kolekciju predstaviti na jedna posve drukčiji način i to putem 20-minutnog filma pod nazivom „ELFS Fashion Show ss13 It's OK“. Dress code te večeri je bio jasan – ELFS dizajn od glave do pete. Skoro svaka zvijezda koje je došla pogledati film, na sebi je imala barem jedan komad s potpisom Ivana i Aleksandra. Dok su se neki pogubili i zaboravili ukomponirati te komade u svoj stil, Lejla Filipović je pokazala kako je to trebalo izgledati.

 | Autor: Borna Filić/PIXSELL, PR Borna Filić/PIXSELL, PR ELFSi vole kratko i izazovno, a tog recepta se držala i Lejla mada to nisu njene stilske osnove. No, unatoč tomu ona se izvrsno snašla. Ostala je vjerna koloritu u kojem se najbolje osjeća. U prvi plan je stavila noge i to kratkom čipkastom suknjom, dok je gornji dio casual. Šlag na kraju kombinacije su crne cipele i jednostavna večernja torbica. Na taj način je Lejla ublažila sjaj i kratkoću te stylingu pružila potrebnu dozu chica i jednostavnosti.

Muza modnog dvojca ELFS pokazala je da joj doziranje i nije jača strana. Jelena Rozga se odlučila za kratki top i traperice koje bi odlično funkcionirale uz jednostavniju jaknu i cipele. Naime, Jelena je odabrala styling koji pršti zlatnim zakovicama. One su svugdje! Čak su i jednostavne salonke ukrašene šiljcima. Top i traperice odlično bi funkcionirale uz decentnije komade i jednostavnije modne dodatke.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Osim Lejle Šehović i Jelene Rozge, ELFS film došli su pogledati i Fani Čapalija, Ana Rucner, Antonija Šola, Renata Sopek, Iva Jerković, Nikolina Pišek, Pamela Ramljak, Malina Grahek, Sammir, Neven Ciganović i mnogi drugi.

Jednom Miss uvijek Miss

ELFS modna priča ne bi bila dosljedna sebi da se nije pozabavila iskonskom temom iz pop kulture. Ovaj put ELFS preispituje djevojke na izborima ljepote i njihovu ljepotu stavlja na pijedestal. Jednom Miss uvijek Miss, a ELFS upravo vraća sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slavi bezvremensku ljepotu neke od najljepših žena Hrvatske. Ova priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine Fani Čapalijom i njenom sada već legendarnom izjavom "It's OK", kako revija odmiče tako se kruna prenosi na druge ljepotice. Ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov zbora ljepote i svaku ženu bez obzira na godine, titulu pretvara u istinsku ljepoticu.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve došao pogledati film „It's OK“...

Photo: None

Komentari 0