Legendarna vjenčanica Whitney Houston može postati vaša!

Više od sto predmeta pokojne pjevačice, od odjeće do nagrada, naći će se na aukciji

Privatne stvari pjevačice Whitney Houston uskoro će biti dostupno na aukciji koju organizira Heritage Auctions. 

Riječ je o više od sto predmeta, među kojima će obožavatelji moći kupiti njezinu vozačku dozvolu, putovnicu koju je koristila tijekom prve turneje, kreditnu karticu, ali i prave modne poslastice poput višebojnog Dolce & Gabbana krznenog kaputa ili pak Herve Leger haljine koju je nosila na coveru svog posljednjeg albuma.

Ipak, najviše je pažnje izazvala vjenčanica u kojoj se 1992. godine pjevačica udala za Bobbyja Browna. Njihovo vjenčanje tada je opisivano kao ekstravagantno, a svi uzvanici morali su nositi njezinu omiljenu boju - ljubičastu.

 | Autor: Heritage Auctions Heritage Auctions

Tom prilikom Whitney je nosila vjenčanicu od francuske čipke čija se vrijednost procjenjuje na čak 40 tisuća dolara (oko 240 tisuća kuna), a potpisuje je Marc Bouwer. Njezina početna cijena na aukciji biti će 3500 dolara, što sasvim sigurno nije puno za jednu od najlegendarnijih vjenčanicu svih vremena.

Aukcija će se održati 24.lipnja u Beverly Hillsu, a sve ponuđene stvari, kao i njihove početne cijene, mogu se vidjeti na službenoj stranici kuće Heritage Austions.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0