28. lipnja 2013.

Kupi sunčane naočale i osvoji sat

1/20

Dolaskom ljeta više nikuda ne idemo bez sunčanih naočala koje nas štite od UV zraka, ali ujedno i dočaravaju vlastiti stil. Povodom predstavljanja nove kolekcije Pool Party unutar branda Vogue, prvih 1000 kupaca koji kupe Vogue sunčane naočale u jednoj od optika koje sudjeluju u istoj dobivaju na poklon ručni sat Madison.

 | Autor:

Vogue Eyewear, moderna marka naočala koja se voli poigravati najnovijim trendovima, nadahnuće je pronalazi u revijama odjeće i modnih dodatka koje su obilježili suptilni, ali ipak upadljivi  tonovi. Pastelne boje prozirnih okvira, ali i zrcalna stakla uokvirena metalnim klasičnim pilotskim modelima, za svakoga ponešto.

 | Autor:

Vogue Pool Party kolekcija

 | Autor:

Vogue Pool Party kolekcija nudi sunčane naočale u popularnim ljetnim bojama koje će upotpuniti svaki styling, bez obzira idete li na plažu, bazen ili jednostavno na sladoled do grada. Uz takve trendi naočale, savršeno se uklapaju modeli Madison satova koji također dolaze u primamljivim i intenzivnim bojama ljeta i dobrog raspoloženja.

 | Autor:

Upravo zato od 10. lipnja do 31. srpnja iskoristite priliku i budite među prvih 1000 kupaca Vogue modela naočala i osvojite Madison sat na poklon. posjetite vama najbližu optiku i zasjajte u ljetnom izdanju.

Komentari 0