Kristalno čist video uz novu kameru

Mnogi prijatelji i članovi obitelji žive u inozemstvu i kontakt s njima održavate putem Skypea? Trenutno ste u vezi na daljinu i svoju dragu čujete svakodnevno samo putem video poziva? Ako je to slučaj, potrebna vam je kvalitetna kamera koja donosi blistav i kristalno čistu sliku.

Logitech je predstavio Logitech HD Pro web kameru C920 koja pruža brže i jednostavnije Full-HD 1080p video pozivanje na svim računalima. Kamera ima takvu kvalitetu s kojom će vas drugi vidjeti i čuti u realnom okviru.

 | Autor: “Ljudi se svi više oslanjaju na video pozivanje za održavanja prijateljskih odnosa na daljinu. Bez obzira komunicirate li s prijateljima, članovima obitelji ili radnim kolegama bitno je da slika za vrijeme razgovara bude kristalno jasna i visoke kvalitete. Logitech HD Pro web kamera C920 je prva web kamera koja pruža 1080p video pozivanje zahvaljujući našoj suradnji s Skypeom", izjavio je Todd Walker, brand manager iz Logitecha.

Logitech HD Pro web kamera C920 omogućuje Full-HD 1080p video za povezivanje s prijateljima ukoliko koristite Skype ili HD 720p za one koji koriste Windows Live Messenger. Uz pomoć H.264 napredne tehnologije za kompresiju video sadržaja moguće je u trenutku i s jednim klikom postaviti Full-HD 1080p video isječke ili 15MP fotografije na Facebook, Twitter ili Youtube profile. Kako biste uživali u 1080p HD video pozivanju preuzmite posljednju Skype verziju - Skype 5.7 Beta for Windows.

Logitech Fluid Crystal tehnologija je ono što između ostalog određuje ovu web kameru. Osim tečnog video prikaza ova kamera pruža oštriju sliku, bogatije boje i jasniji zvuk kako bi vas vaši sugovornici jasnije vidjeli i čuli bez obzira koje računalo posjedujete. Logitech HD Pro web kamera C920 uz to ima Carl Zeiss optiku i autofokusiranje do maksimalne udaljenosti od 20 metara. A kako je važno da vas se podjednako dobro čuje i vidi, dva mikrofona pozicionirana sa svake strane kamere donose prirodan stereo zvuk.

Logitech HD Pro web kamera C920 također pruža poslovnim korisnicima opciju za održavanje videokonferencija ili višestruke komunikacije. Logitech HD Pro web kamera C920 u Europi je u prodaji u siječnju 2012. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759,00 kuna.

Planirate li kupiti e čitač, sve o njihovim opcijama, prednostima i nedostacima saznajte na portalu Pametna kuna.

Photo: None

Komentari 0