1/12

Krie Design i Oz nakit u novoj suradnji

Modna dizajnerica Kristina Burja nedavno je započela zanimljivu suradnju s OZ nakitom koji izrađuje Ozana Alpeza. Rezultat suradnje vidljiv je na posljednjoj kolekciji Krie Fenix.

Kristinina kolekcija slavi ženstvenost, a opet dizajnerica zanimljivim detaljima i originalnim printom daje ležeran i pomalo rockerski izgled odjeći, dok je protuteža romantičnost i glamur OZ nakita, koji se savršeno uklopio u svaku kombinaciju.

 | Autor: Lorna Kijurko Lorna Kijurko

Nakit jakih boja ukomponiran u sam dizajn odjeće bijele boje i pastelnih nijansi, dao je poseban naglasak i novu dimenziju. Kolekcija je doživjela veliki uspjeh nakon revije na nedavno održanom Perwoll Fashion.hr-u.

 | Autor: Lorna Kijurko Lorna Kijurko

Kristinine i Ozanine kreacije rado nose mnoge poznate dame poput Maje Šuput i Indire Vladić, a mnoge dame su nakon revije potražile i svoje primjerke.

 | Autor: Lorna Kijurko Lorna Kijurko

Što je dobro ne treba mijenjati pa tako Krie i OZ nakit nastavljaju suradnju! Odlučile su predstaviti svoj dizajn na nadolazećem regionalnom sajmu mode, Samsung Zona 45, koji će se održati od 9. do 11. svibnja, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

 | Autor: Lorna Kijurko Lorna Kijurko

Tamo će u direktnom kontaktu s ljubiteljima mode moći prokomentirati dizajn i predstaviti se široj publici što ih jako veseli kao i razmjena iskustva s ostalim dizajnerima na sajmu.

 | Autor: Lorna Kijurko Lorna Kijurko

U galeriji pogledajte više fotografija... 

Photo: Lorna Kijurko

Komentari 0