1/15

Kožni dodaci popularnih tematskih uzoraka

Herman.Design je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Kvalitetni modni dodaci prepoznatljivi po tematskim uzorcima sigurno mnoge neće ostaviti ravnodušnim.

 | Autor:

Herman.Design je „mala kućna manufaktura“ koju ujedinjuje dizajnerica Kornelija Herman, te sestre Irena koja se bavi konstrukcijom i krojenjem i Sabina zaslužna za izrada aplikacija i promociju te partner Neven koji pomaže radom na uzorcima i fotografiji.

Herman.Design nastao je 2002.godine kada je Kornelija sudjelovala na jednoj zagrebačkoj izložbi s torbama na temu glagoljice, iako je se s izradom torbi još upoznala na početku studija na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Ime brenda Herman.Design Kornelija je koristila od početka njezine dizajnerske karijere, a s obzirom da tim uključuje i druge članove obitelji, ostao je logičan izbor.

 | Autor:

Inspiraciju pronalazi u glazbi i likovnoj umjetnosti. Njezine torbe i narukvice obilježavaju riječi pjesama, uzorci poznatih slikara poput Klimta, Dalia i Chagallai te oni inspirirani filmom i stripom.

Kornelija i njezin tim posebnu pozornost pridaju izradi i materijalima. „Radim isključivo s pravom i visoko-kvalitetnom eko kožom, pri čemu je dominantna crna boja. Rekla bih da je zaštitni znak mojih radova patentni zatvarač jer daje „rockerski štih“, objasnila je Kornelija čiji će brend sudjelovati i na Sajmu kreativnih detalja.

 | Autor:

Brend obuhvaća modne dodatke, torbe i narukvice, a u pripremi je i kolekcija ženskih odjevnih predmeta. Cijena za torbe kreću se u rasponu od 380-800 kuna.

U galeriji pogledajte Herman.Design proizvode…

Više o Budi.IN sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Photo: None

Komentari 0