31. listopada 2013.

Kolekcija nakita 'MoMini osmjesi' by Modna maca art

KovaZg photography.
1/18

Kolekcija 'MoMini Osmjesi' je najnovija kolekcija nakita Marije Ivančić koja se krije iza imena Modna maca art. Nova MoMina kolekcija, sraz je svih dosadašnjih dizajna i materijala, a inspirirana je jednom hrvatskom volonterkom u Ruandi.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

U  nemogućnosti da svojim talentom volontira u Ruandi, dizajnerica je odlučila  poslati iz Hrvatske svoje osmjehe te im posvetila svoje najnovije uratke.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

MoMini Osmjesi najnovija je kolekcija, a dizajnerica će donirati humanitarnoj udruzi 'Srce za Afriku' sveukupan prihod od prvih 50 prodanih komada nadahnute najjačim oružjem - dječjim osmjesima i velikim srcima volontera i humanitaraca.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

Za ovu prigodu okupio se sjajan tim koji je podržao MoMin projekt. Fotografije kampanje potpisuje Goran KovaZg Kovačević, make up Karen Begić Jurčić , model je Loreta Barać i asistent Katarina Ivančić.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

Projekt su podržali i najmlađi , djeca iz dječjeg vrtića Palčica iz Sesveta sa ravnateljicom Majom Biželj,  koji su pomogli MoMi da završi i zapakira te  komade nakita. Zajedno s MoMom  napravili su i svoje ručno izrađene čestitke koje će svaki svaki kupac  dobiti kao znak zahvale za dobru volju i pomoć da ostvari ovaj san!

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0