02. kolovoza 2013.

Knjiga koja će vam vratiti strast u vezu

Thinkstock.

Kako se ponovo zaljubiti? Kako vratiti strast u vezu? Što kad čarolija nestane? To je problem koji se pojavljuje kod jednog od četiri para koji traži pomoć od terapeuta za veze Andrewa G. Marshalla. Uočivši koliko je taj fenomen postao raširen, odlučio ga je pomnije promotriti i napisati knjigu 'Volim te, ali...'.

 | Autor: Zašto te veze počinje definirati partnerstvo, a ne strast, i zašto partnerstvo prestaje biti dovoljno? Na temelju svojeg istraživanja, Andrew je razvio vlastiti, jedinstveni program: Sedam koraka za spas veze. Promatrajući kako parovi komuniciraju, raspravljaju se, dijele ljubav, preuzimaju odgovornost, daju i uče, on nudi sedam koraka kao nacrt koji pruža potporu i snagu, zahvaljujući kojem se dvoje pojedinaca može bolje razumjeti, ojačati svoju povezanost i otkriti izgubljenu čaroliju. 

Uz pomoć ovog priručnika naučite:

• Što je, zapravo, ljubav
• Koje su faze veze
• Kako raspravljati i zastoje rasprava dobra za vašu vezu
• Govorite li oboje istim ljubavnim jezikom
• Kako potaknuti pravu intimnost
• Što je teorija "točke preokreta"
• Šest posebnih vještina uspješnih parova
• Kako se ponovo povezati i ponovno probuditi strast i zaljubljenost.

Ova knjiga nije lekcija kako se treba više truditi ili ne previše očekivati od ljubavi. Njezina je misija pomoći ljudima da razumiju ljubav te upozoriti na svakodnevne navike za koje mislimo da štite vezu, ali je zapravo potkopavaju. Moguće je ponovno se zaljubiti. Štoviše, parovi mogu izaći s još boljim razumijevanjem sebe i druge osobe te s jačom povezanošću. Ova će knjiga objasniti zašto i kako.

Sedam koraka za povratak strasti u vašu vezu pomoći će vam da bolje komunicirate, vodite produktivnije svađe, dovedete svoj seksualni život na dublju razinu bliskosti te pronađete ravnotežu između ispunjenosti kao pojedinac i činjenice da ste jedna polovica para. Ako vaša veza dođe do prijelomnog trenutka, pružit će vam strategiju za razgovor o problemima i suočavanje s trenutnim posljedicama. Nakon krize pokazuje vam kako ćete se ponovo povezati i nanovo otkriti ljubav. Kao alternativa, ako ste se već razdvojili, pomoći će da shvatite što se dogodilo, razlučite svoje mogućnosti te krenete dalje prema budućnosti koja će vam više pružiti. Na kraju svakog poglavlja nalazi se niz vježbi. Možete ih izvoditi sami ili, ako kroz ovu knjigu prolazite sa svojim partnerom, u paru.

Knjiga je u izdanju Mozaik knjige, a cijena je 129,00 kn.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    pozdrav svima samo ovo moram reći, razvedena sam već 1 godinu i nikad ne vjerujem da će mi muž doći, dok se nisam javila dralaba3000@gmail.com koji mi pomažu u braku, ako trebaš njegovu pomoć možeš i kontaktirati preko whatsappa i ... prikaži još!