KLISKINIC//SABARIC lansirali prvu kampanju

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, laureati Portanova Fashion Incubatora, objavljuju izvrsnu kampanju za pobjedničku kolekciju EXORDIUM, a zaštitno lice Antonia Matković, pjevačica grupe Pavel, izvrsno se snašla u prvoj ulozi modela.

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, najzanimljiviji novi dizajneri na sceni i pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, lansiraju kampanju za nagrađenu kolekciju EXORDIUM. Za zaštitno lice odabrali su mladu pjevačicu grupe Pavel, talentiranu Antoniu Matković koja u ovoj kampanji debitira u ulozi fashion modela.

 | Autor: Ivana Marinić Kragić Ivana Marinić Kragić

U našem dizajnerskom rukopisu jasno se čita za koga kreiramo odjeću. Zanimaju nas žene, ne lutke. Radimo odjeću koja radije bira život na ulici nego li na pisti”, kažu KLISKINIC//SABARIC kojima, barem sudeći po dosadašnjim nagradama, i onaj revijalni dio posla odlično ide.

 | Autor: Ivana Marinić Kragić Ivana Marinić Kragić

Upravo stoga za suradnju na kampanji odabrali smo Antoniu Matković, umjetnicu umjesto modela, novo ime na sceni, pjevačicu eterične ljepote i modno radoznalog duha. Željeli smo lice koje će našoj odjeći udahnuti pokret i pokazalo se da je Antonia savršen izbor”, objasnili su KLISKINIC//SABARIC.

 | Autor: Ivana Marinić Kragić Ivana Marinić Kragić

Iako čitani kao avangardni dizajneri, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić doživljavaju se prije svega kao prêt-à-porter kreatori.

 | Autor: Ivana Marinić Kragić Ivana Marinić Kragić

Avangardno donosi novo i laska nam što nas struka vidi kao svježe u ideji. Međutim, naša odjeća je prvo nosiva, a tek drugo nosač novog koncepta. Svaki kroj tu je zbog žene koja će ga odjenuti, ne zbog nas i našeg dizajniranja.

 | Autor: Ivana Marinić Kragić Ivana Marinić Kragić

Nakon izvrsne prve kolekcije i kampanje EXORDIUM, modna javnost sa zanimanjem iščekuje debi ovog dvojca na pisti Cro A Portera. Kako najavljuju, odmaknut će se od tamnog kolorita koji su pokazali u prvoj kolekciji i staviti naglasak na formu. Autorski tim kampanje EXORDIUM čine fotografkinja Ivana Marinić Kragić, šminku potpisuje Bianka Žugelj, a kosu Branka Trohar, Boye by BBK.

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Photo: Ivana Marinić Kragić

Komentari 0