1/15

Klasik među tensicama: Vans nas inspirira već 50 godina

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no Vans je (p)ostao kultni brend, moderna interpretacija ulične lifestyle mode

Kada su 1966. godine Paul Van Doren i par njegovih prijatelja počeli proizvoditi i prodavati obuću za mlade, nitko nije niti pomišljao da će ta jednostavna platnena tenisica ubrzo postati jedna od traženijih i najpopularnijih tenisica u svijetu. Od prvoga dana, kada su prodali dvanaest pari Vansica, do danas, prodaja nezaustavljivo raste te je Vans danas najtraženija tenisica, ne samo među surferima i skejterima širom Sjedinjenih Država, nego među mladima diljem svijeta.

 | Autor: Vans Vans

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no Vans je (p)ostao kultni brend, moderna interpretacija ulične lifestyle mode za sve koji koji žele živjeti punim plućima, koji žive pomalo nestašnim načinom života, koji uvijek žele više i bolje. Svevremenski dizajn savršeno se uklapa u svaku modnu priču pa tako Vans jednako dobro stavlja ‘točku na i’ dnevnom i večernjem stylingu, i trendseterici i skejteru.

 | Autor: theoutnet theoutnet

Ovaj mjesec Vans slavi 50. godišnjicu i 50 godina popularnog slogana “Off The Wall” novim modelima klasičnog Old Skool modela tenisica.

Photo: Vans

Komentari 0