Kim Kardashian pokorila Beyonce

Kraljica Instagrama, Beyonce koju prati 43,9 milijuna ljudi na Instagramu, ostala je bez svoje krune. Starleta Kim Kardashian uvjerljivo je preuzela tron premašivši brojku od 44 milijuna followera i tako je postala najpraćenija osoba na ovoj društvenoj mreži.

Klan Kardashian Jenner tako se našao u top 10 najpraćenijih Instagram profila uopće s ukupnom brojkom od preko 183 milijuna pratitelja.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Donedavno je Beyonce bila ta koja je oko sebe okupila impresivan broj pratitelja, ali je Kim sa svojim doslovnim životnim dnevnikom na Instagramu uspjela preuzeti prednost.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Vjerojatno je tajna u kombinaciji privatnih trenutaka s mužem Kanyjeom, kćerkicom North, ali i dodatak provokativnih fotografija i neizostavnih ''namonitranih'' selfieja. Ipak, ''najlajkanija'' fotka je ona prvog bračnog poljupca koje je prikupila čak 2.74 milijuna lajkova. Iako ovo nije toliko neočekivano, ne sumnjamo kako će se i Queen B. uskoro aktivirati i vratiti na prvo mjesto najpraćenije osobe na svijetu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Zanimljivo je kako je Kim od osobe koja se proslavila uz pomoć seks skandala, danas jedna od najpoznatijih osoba na svijetu, a knjigu Novi seks skandal potražite na kioscima i na mondo.hr za 29,90 kn

 | Autor:

U galeriji pogledaj više fotografija...

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0