03. prosinca 2015.

Kendall Jenner ove godine u 'lajkovima' je pobijedila cijeli Instagram

Instagram/Twitter.

Ovogodišnja Instagram fotografija s najviše lajkova ujedno je i najlajkanija fotografija u povijesti ove društvene mreže, a iznenađenje je kako to nije napoznatija sestra Kardashian-Jenner klana, Kim, već njena mlađa sestra

Kada je Kendall Janner na Instagramu objavila svoju fotografiju dok leži u čipkastoj Zuhair Murad haljini, s kosom koja oko glave tvori krunu od srca, istog trenutka postala je hit i srušila rekord Kim Kardashian West za najlajkaniju fotografiju Instagrama. To je bilo u lipnju, a fotografija još uvijek ima najviše lajkova na Instagramu od ijedne druge i to ne samo ove godine, već u cijeloj povijesti ove društvene mreže. Do tog trenutka najviše lajkova imala je njena poznatija sestra Kim s fotografijom na kojoj ljubi muža Kanyea Westa, a Kendall im se u šali narugala na Twitteru.

 | Autor: Instagram/Twitter Instagram/Twitter

Fotografija je lajkana 3,2 milijina puta što nije uspjelo čak ni kraljici lajkova pjevačici Taylor Swift. Taylor je ipak uspjela skupiti 2,6 milijuna lajkova za fotografiju na kojoj stoji sa zanimljivim buketom cvijeća koji joj je poslao Kanye West kako bi se ispričao za svađu koja se dogodila na dodjeli MTV nagrada 2009. kada je oteo trenutak mladoj pjevačici dok je primala nagradu na pozornici. 

 | Autor: Instagram/Twitter Instagram/Twitter

Komentari 0