Kate Moss i njena kći na naslovnici talijanskog Voguea

Kate je do sada svoju kći čuvala od očiju javnosti, a ovo bi mogao značiti početak njene manekenske karijere

Baš kao što su to nedavno napravile Kaia Gerber i Cindy Crawford, supermodel Kate Moss je zajedno sa svojom 13-godišnjom kćeri Lila Grace pozirala za naslovnicu Voguea. Vogue Italia objavio je par fotografija na svom službenom Instagramu, a Moss i njena kći krase lipanjsku naslovnicu talijanskog izdanja 'modne biblije'. Za crno bijele portrete zaslužan je Mario Testino, koji je fotografirao Kate za kampanju Calvin Klein Obsession 1993. godine, koja ju je proslavila, a tada joj je bio i ljubavnik.

"Obitelj je najvažnija," naglašava Moss unutar stranica posljednjeg izdanja talijanskog Voguea. I dok smo se navikli viđati Kate na naslovnicama modnih časopisa, svu pažnju ovoga puta privukla je njena kći. Unatoč tome što joj majka slovi kao party djevojka i super zvijezda, pobrinula se da ona izbjegne medijsku pažnju - sve do sad.

Lila Grace od majke je definitivno nasljedila prirodnu ljpotu, no ne znamo označava li ovo snimanje i početak njenog proboja u modni svijet? U posljednje vrijeme pažnju privlači i Kateina mlađa sestra, Lottie Moss koja trenutno gradi svoju manekensku karijeru. No možda sada treba pažnju usmjeriti i na njenu nećakinju, Lila. Jedno je sigurno - u ovoj obitelji ne nedostaje modnih gena.

Photo: Getty Images

Komentari 0