05. ožujka 2014.

Kate Hudson za Lindex

1/9

Lindex je odabrao da sarađuje sa svjetski poznatom glumicom Kate Hudson kao modelom i muzom za veliku proljetnu i ljetnu sezonsku kampanju koja će biti u prodaji u Lindex prodavaonicama u Hrvatskoj od 31. ožujka.

Uz topli i istinski karakter, kao i neporecivi talent i ljepotu, ova glumica nominirana za Oscara i majka dvoje djece je savršena za ulogu modela i muze za Lindexovu proljetnu i ljetnu kolekciju.

 | Autor:

"Oduševljeni smo suradnjom s Kate Hudson za ovo proljeće. Mislim da Kate naše modne ideje izražava na savršen način, sa svojom toplinom i blistavom osobnošću, kao i njenim očitim smislom za stil", kaže Johan Hallin, direktor koncepta i marketinga u Lindexu.

 | Autor:

Katein translatinski lifestyle pomaže potaknuti njen svojstven stil. Dijeleći svoje vrijeme između Londona i Los Angelesa, Kate objedinjuje kalifornijski cool, red carpet glamur kao i europski chic. Osim glume, moda je vječita strast za Kate.

 | Autor:

"Ova kolekcija je tako svježa i jedinstvena, obraća se različitim tipovima žena iz svih sfera života na jedan jako moderan, ali pristupačan način", izjavila je ushićena Kate.

 | Autor:

Kate Hudson će biti uz Lindex s tri kolekcije. Prva kolekcija je svježa interpretacija boemskog trenda s bogatim, pikantnim bojama i održivim komadima sa paisley uzorkom, izrađenih pletiva i vezova. Stil za sljedeću kolekciju je više urban s opuštenim hlačama, jersey komadima, slojevima i suptilnim sportskim dodirom. Osnovni komadi su labave kimono jakne s cvjetnim uzorcima, fluid bluze, ravne, podrezane hlače i asimetrični hemline na haljinama i suknjama.

 | Autor:

"Stvarno sam uživala radeći s Lindexom u ovoj kampanji. Komadi su inspirirani casual chicom, boemskim trendom i gracioznošću. To je vrlo izražajna linija i mislim da će je žene obožavati", kaže Kate Hudson.

 | Autor:

Kolekcija će u Hrvatskoj biti dostupna od 31. ožujka, i to u prodavaonicama u shopping centrima Avenue Mall i Point u Zagrebu.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0