01. prosinca 2014.

Kape za veseo styling

Nakon što sezonama uveseljava brojne hrvatske i svjetske trendseterice svojim unikatnim torbama od prave kože, varaždinska dizajnerica Mura Pehnec Žigmund za nadolazeće blagdane odlučila je hrvatsku javnost obradovati neodoljivim kapama od 100% akrila.

 | Autor:

Nezaobilazan modni dodatak svake hladne sezone, u očima varaždinske dizajnerice dolazi u šarmantnim kombinacijama boja (smeđa, bordo, tamno plava, bež) i ukrašen je upečatljivim ‘coflekom’ od krzna rakuna koji je ručno bojan. ‘Cofleki’ dolaze u plavoj, ljubičastoj, ružičastoj i narančastoj boji, pričvršćeni su gumbićem kako bi svoju kapu mogli najnormalnije oprati nakon nekoliko nošenja, a moguća je i kupnja dodatnog ‘cofleka’ zbog kojeg će vaša zimska ljubimica dobiti sasvim novi izgled.

 | Autor:

Osim što je Mura Pehnec svoje kape namijenila odraslim hrvatskim fashionisticama, odlučila je blagdane uveseliti i kapama za najmlađe pa  tako u njezinoj kolekciji možete pronaći i vesele modele za djevojčice i dečke (80% vune, 20% akrila) čiji su ‘cofleki’ obojani u ružičastu, tirkiznu, tamno plavu i ljubičastu boju.

 | Autor:

Modeli su u prodaji na web shopu Mure Pehnec (murapehnec.com) i u njezinom šarmantnom dućanu u centru Varaždina na adresi Kranjčevićeva 4.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0