12. veljače 2016.

Kanye West održao reviju na NYFW: Najviše pažnje privukli Kardashiani

Getty Images.

Cijela se obitelj na reviji pojavila u "custom made" komadima s Kanyeovim potpisom, a Kim Kardashian pokazala je i novu frizuru...

Iako Kanyeu ne treba nitko drugi da podigne prašinu, na sinoćnjoj reviji na New York Fashion Weeku nitko nije prestao gledati u cijeli klan Kardashiana i Jennerica. Nosili su glamurozne Kanyeove unikatne komade koje je reper i dizajner prije par dana "teasao" na društvenim mrežama. 

 | Autor: Splash news Splash news

Najviše je pažnje privukla njegova žena Kim Kardashian koja se pojavila s novom frizurom. Čini se kako je samo perika, ali bijela joj kosa zadivljujuće dobro stoji. Nosila je pernatu bundu, suknju ukrašenu šljokicama, majicu vrlo dubokog dekoltea, prozirne cipele i to sve s potpisom njenog muža. 

 | Autor: Splash news Splash news

I ostatak je poznate obitelji došao podržati Kanyea, pa čak i Khloein bivši muž košarkaš Lamar Odom koji je nedavno pronađen u bordelu bez svijesti zbog prevelike količine alkohola i droge... Kanyeova je revija ponovno oduševila, a dizajneru je ovo treći put da se predstavio na prestižnom Tjednu mode. Naravno tu je bila i preslatka North West istoj bundici kao i Kim.

 | Autor: Splash news Splash news

Komentari 0