27. veljače 2013.

Kampanja za novo izdanje Perwoll Fashion.hr-a

Decker&Kutić.

Povodom najznačajnijeg domaćeg modnog događanja - Perwoll Fashion.hr-a koji će se od 13. do 16. ožujka održati u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma, sa zadovoljstvom predstavljamo kampanju za sezonu jesen-zima 2013./2014.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić Kreativni tim Fashion.hr-a već sezonama beskompromisno ispituje percepciju mode kao takve. Osnovne niti vodilje pri stvaranju vizuala koji snažno oblikuju sveobuhvatne modne priče obuhvaćaju visoke standarde, tematsku promišljenost te višeslojno značenje koje redovito intrigira modnu javnost. U skladu s time, kampanju za nadolazeći Perwoll Fashion.hr i ove sezone osmislio je vrhunski modni tim okupljen pod kreativnim vodstvom istinskih vizionara kada je riječ o modnoj fotografiji – Romana Deckera i Dejana Kutića.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić ''Tempo modne promjene, ponekad postupne, ponekad iznenadne, u eri je digitalne revolucije postao nepredvidljiv. Reflektirajući zeitgeist, slika postaje 'filmski kadar', ne više, samo i jedino, trenutak zaodjenut u lijepu odjeću, već neprekidno strujanje – pokret u kome promjenjiva mreža vremena hvata i multipliciranim dimenzijama oživljava emociju inherentnu dizajnerskoj priči", naglasili su Decker&Kutić.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić Uloga zaštitnog lica pripala je predivnoj Heleni Han iz agencije Colors Model Management, svojedobno mezimici pokojne kultne modne fotografkinje, Corinne Day koja je ''otkrila'' i samu Kate Moss. 29-godišnja Helena spada među najuspješnije hrvatske modele sa zavidnom inozemnom karijerom. Osim revija najpoznatijih svjetskih dizajnera koje je nosila na tjednima mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, Helena iza sebe ima i nekoliko ekskluzivnih kampanji poput onih za Hugo Boss i Trussardi, a u njezinom bogatom portfoliu ističe se i nekoliko snimanja za talijanski Vogue koja je između ostalih radila upravo sa Corinne Day. Nakon podulje stanke, Helena se ponovno vraća u svijet modelinga, a poslije snimanja kampanje za Perwoll FASHION.HR uskoro putuje u London gdje je očekuju novi angažmani. Dizajn kostima i styling djelo su Petra Trbovića, a video kampanju potpisuje poznati redatelj Vanja Vascarac. 

Perwoll Fashion.hr održat će se od 13. do 16. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma, a u čak četiri revijalna dana, svoje modne vizije za nadolazeću sezonu predstavit će etablirani hrvatski modni dizajneri poput Branke Donassy, Marine Design, Ana Marie Ricov, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca, Ivane Barač te gosti iz regije koji će nastupiti u sklopu regionalnog projekta ZONA 45. Modnu publiku posebno će zanimati što je za sljedeću sezonu pripremio hvaljeni modni dvojac I-gle koji će se predstaviti samostalnom revijom u suradnji s poznatim make-up brandom Illamasqua kao i Aleksandra Dojčinović kojoj je pripala čast da u suradnji sa poznatim brandom za profesionalnu njegu kose Kevin Murphy-em ove sezone otvori 13. po redu Perwoll Fashion.hr.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić U suradnji s beauty brandom Dove svoju autorsku kolekciju predstavit  će i dizajnerski dvojac eNVy room koji će tom prilikom podržati hvaljenu globalnu kampanju Dove Ad Makover, a povodom desete godišnjice djelovanja IK Studija, Ivica Klarić prikazat će ekskluzivnu kolekciju u kojoj će osim novih modela za sezonu jesen-zima 2013./2014. biti prikazani i ključni, danas već kultni modeli iz prethodnih 20 kolekcija. U sklopu platforme Lift by Perwoll svoje kolekcije prikazat će i talentirane mlade nade - Morana Krklec, Pavla Aleksić i modni duo Petra Vuletić i Saša Hortig. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije iz kampanje...

Komentari 0