1/9

Kakve haljine voli Doris Pinčić?

Glumcia Doris Pinčić, slavna Lara iz serije "Larin izbor" ove godine, u organizaciji služenbenog partnera 65. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na crvenom tepihu u kreaciji Aleksandre Dojčinović.

Glamurozne, raskošne, božanstvene - tako bi se u tri riječi najkraće mogle opisati prekrasne večernje haljine koje svake godine nose najpoznatije svjetske glumice na najraskošnijem i najpoznatijem crvenom tepihu u svijetu filma – onom na Azurnoj obali u Cannesu. "Što odjenuti?" pitanje je koje je nebrojeno puta ponovila gotovo svaka dama koja je dobila priliku zablistati na crvenom tepihu. Upravo te slatke brige brine i mlada glumica Doris Pinčić, slavna Lara iz serije „Larin izbor“.

 | Autor: „Moja vizija najhaljine za crveni tepih? To mora biti duga haljina. Ja uvijek cijenim ono „manje je više“, tako da mislim da nešto prekičasto uvijek izazove kontraefekt, zato mi se i sviđaju haljine Aleksandre Dojčinović jer ističu ženstvenost, a uz sve to su i jednostavne. Ženska ljepota na taj način može doći do izražaja. Bitno je da haljina ne postane glavna na crvenom tepihu, nego žena koju ju nosi,“ izjavila je glumica Doris Pinčić koja je osvojila srca široke publike ulogom lijepe Lare iz popularne hrvatske sapunice "Larin izbor".

Za Dorisinu najhaljinu za crveni tepih zadužena je mlada dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

„Za središnju večer u Cannesu Doris sam zamislila u dugoj bež haljini, vrlo glamuroznoj, kako svojom pojavom na crvenom tepihu ne bi zaostajala za drugim zvijezdama koje će se tamo pojaviti. Bit će to kreacija iz koje će se lako moći pročitati moj potpis, u gornjem dijelu uža, a u donjem lepršava, izrađena od finih materijala koji prate liniju tijela i lijepo padaju,“ rekla je dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Glamuroznim crvenim tepihom Doris će prošetati u društvu kolege iz „Larinog izbora“Filipa Juričića, za čiji je smoking zadužen Ivica Klarić.

 | Autor: Pod sloganom „Uspjeti s dostojanstvom“ Chivas želi otkriti pravu bit festivala u Cannesu stavljajući naglasak na vrijednosti poput hrabrosti, bratstva, časti i kavalirstva.Chivas Regal kroz „Viteštvo 21. stoljeća“ želi istaknuti kako osjećaj materijalizma ne smije zasjeniti bezvremenske ljudske vrijednosti.

Doris Pinčić i Filip Juričić pridružit će se slavnim glumcima i redateljima na jednom od najpoznatijih filmskih festivala na svijetu 17. svibnja te zablistati na crvenom tepihu i postati dio najglamuroznijih Chivasovih zabava.

U galeriji detaljnije pogledajte kakve haljine su za oko zapele mladoj glumici...

Photo: None

Komentari 0