Kako su prošlost i budućnost postale sadašnjost

Zašto en bismo naučili šivati poput svojih baka? A uz to ova Singerica super je jednostavna i namijenjena početnicima...

Ah, svi smo čuli za Singer mašine. A svi se zasigurno sjećamo i svojih baka koje šivaju na svojim Singericama. Sjećamo se pokreta njihovih nogu, okretanja kotača na tom kultnom šivaćem stroju, zvuka koji su proizvodile i koji će nam vjerojatno zauvijek ostati u sjećanju i uvijek, ali, uvijek izmamiti osmijeh na lice. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Sada vam taj isti osmijeh može izvući i vaša vlastita Singer šivaća mašina jer u razdoblju od 08.5. 2017. do 30. 6. 2017. tvrtka Eurorobot natjerat će nas da se sjetimo kultnih Singerica. Singer SIMPLE 3210 možete pronaći po posebnoj akcijskoj cijeni od 1799,00 kn. Redovna cijena ovog modela je 1999,00 kn. A uz to, u istom razdoblju na poklon dobivate i SINGER ulje. 

Naučite šivati poput svojih baka. Uz ovaj model to je zaista jednostavno jer je namijenjen upravo početnicima. Ima različite programe šivanja, automatsku izradu rupica za gumbiće, a i različit pribor zahvaljujući kojem će svaki kroj lako postati čisto savršenstvo.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram
Neka ona nostalgična prošlost postane sadašnjost, a onda i budućnost. Oživite uspomene na predivne trenutke kojih se svi sjećamo, a istovremeno naučite ili se jednostavno prisjetite šivanja. Neka savršeni krojevi postanu stvarnost, neka prošlost postane sadašnjost, a ljubav prema šivanju i budućnost.

Šivaču mašinu možete kupiti kod ovlaštenih prodavatelja PEVECElipso, Top Shop, eKupiEmmezetaAbrakadabra, te SINGER Hrvatska,  a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0