1/10

Kada se susretnu sport i moda: Gigi Hadid postala superjunjakinja Olimpijskih igara

Nakon što je manekenka u veljači potpuno gola pozirala za pariško izdanje Voguea, sada je odlučila spojiti dvije ljubavi, sport i modu, i napraviti fantastičnu naslovnicu i za američko izdanje popularnog modnog časopisa.

Fotografije s temom Olimpijskih igara osvanule su u novom broju američkog Vougea, a glavne uloge pripale su iskunim modelima, ali i sportašima, supermodelu Gigi Hadid i olimpijcu Ashtonu Eatonu.

 | Autor: Mario Testino/Vogue Mario Testino/Vogue

Ovom zanimljivom suradnjom na društvenim mrežama se pohvalila i sama Gigi te je istaknula kako je, za nju, san upravo postao stvarnost.

 

An ultimate dream come true, I am beyond humbled. Shooting my first American @voguemagazine cover, in my hometown, was so surreal. And to be able to share it with Olympic Gold Medalist and my new friend #AshtonEaton is such an honor. I couldn't think of a cover I'd rather be on than the one celebrating athletics. Being an athlete has brought so much pride and joy to my life and has instilled the work ethic that still drives me every day. To Anna, @mariotestino, @tonnegood & everyone at Vogue- thank you from the bottom of my heart for believing in me, teaching me, showing me the world, and being such a pleasure to work with. ❤️ To @luizmattos1906 and my @imgmodels family, I don't thank you guys enough- I appreciate you so much. We did it!!!!!!! This one's dedicated to my biggest inspirations to work hard, my family, to all my coaches throughout my life 🏐🐎 and of course to the fans that have stuck by me from the start!!! Feeling extremely blessed. x

Fotografiju objavljuje Gigi Hadid (@gigihadid)

"Ovu naslovnicu posvećujem onima koji me inspiriraju da naporno radim, mojoj obitelji, svim mojim trenerima i naravno, obožavateljima koji su uz mene otpočetka", istaknula je Gigi, a fotografija je u svega nekoliko sati prikupila gotovo 760 tisuća lajkova.

No, ovo nije prvi put da mlada manekenka krasi naslovnicu ultimativne modne biblije, Voguea. Naime, početkom veljače fotografirala se gotovo potpuno gola za pariški Vogue.

 

GERMAN VOGUE !! 🦄🌸💫

Fotografiju objavljuje Gigi Hadid (@gigihadid)

Inače, Eaton će se ovog ljeta natjecati na Olimpijskim igrama, u Brazilu, i to u desetoboju, što ne čudi s obzirom da je u svojoj sportskoj karijeri već osvojio impresivan niz nagrada i priznanja.

 | Autor: Mario Testino/Vogue Mario Testino/Vogue

Koliko je zabavno bilo na snimanju, otkrijte u videu:

Photo: Mario Testino/Vogue

Komentari 0