09. kolovoza 2013.

John Galliano za Oscara de la Rentu?

Guliver Image/Getty Images.

Nakon skoro dvije i pol godine što ga je modna scena ignorirala zbog antisemitskog napada u jednom restoranu, nekadašnji vladar modne scene, dizajner John Galliano mogao bi opet uživati u reflektorima.

Naime, poznati dizajner Oscar de la Renta je prije prezentacije nove kolekcije za proljeće/ljeto 2014., najavio da bi mogao opet surađivati s ekscentričnim Gallianom. Dok je za neke ta vijest šok, drugi se i nisu pretjerano iznenadili. Oscar je prošle sezone Johna pozvao da radi u njegovom studiju, a pojedinci s modne scene, poput dizajnerskog dvojac Dolce&Gabbana, to su podržali. Čini se da javnost polagano počinje opraštati Johnu koji je nakon ispada u pariškom restoranu dobio otkaz dizajnerske kuće Dior.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images „Kao što smo i prije rekli, mi smo duboko impresionirani s Johnovim talentom i voljeli bismo naći način da radimo s njim u budućnosti. Za sad još ne znamo kako“, izjavio je Oscar.

U jednom prijašnjem intervjuu Oscar je naglasio da vjeruje da svatko zaslužuje drugu šansu i volio bi tu šansu dati posrnulom dizajneru. Naravno, odmah su počele kružiti glasine da se Oscar povlači, no on je to demantirao.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images „Idem li u mirovinu? Hoće li je John zamijeniti? Svakako ne. Nadam se da ću biti tu još dugo“, naglasio je Oscar.

Kaže se da gdje postoji dima ima i vatre, a suradnja ova dva dizajnera svakako bi mogla biti zanimljiva.

Komentari 0