26. listopada 2015.

Jeste li isprobali Rulet Pizzu?

Zvonimir Ferina.
1/24

Odlazak u pizzeriju odlična je prilika za druženje s ekipom, ali od sada možete iskušati i malo riskantniju verziju! Novi koncept je predstavljen u zagrebačkoj pizzeriji Desiree, a nas je osvojio na prvi okus.

Predstavljena je ideja Rulet Pizze koja se može primijeniti na svaku pizzu koju naručite, a sve što trebate je zamoliti konobare za rulet izdanje. Rulet je jedna kriška začinjena Brutalero umakom koji je najljući umak na domaćem tržištu, proizvod sve popularnijeg brenda Volim ljuto.

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

"Htjeli smo se izdvojiti od većine samim time što stvaramo novi doživljaj. Danas se rijetko tko zabavlja s društvom uz hranu“, rekao je Antoni Krolo, vlasnik  Pizzerije Desiree.

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Nadodao je kako su ostvarili suradnju s hrvatskim brendom Volim ljuto koji je uspio napraviti nedvojbeno jedan od najljućih umaka na tržištu.

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Na službenom predstavljanju koncepta koje se održalo u petak, 23. listopada, izgorjela su i neka poznata lica. Andrea Andrassy i Daniel Bilić bili su samo neki od onih koji su se usudili zaigrati, a uzvanici su dobili i  help kit  koji se sastojao od bočice mlijeka, vode te male teglice šećera

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Iz vlastitog iskustva vam možemo reći kako će vam sva navedena pomoć dobro doći jer je jačina umaka nadmašila i najbolje rumenilo na našim obrazima, ali sve uz idealnu dozu smijeha i dobre zabave. Zaigrajte Rulet Pizza!

 | Autor: Zvonimir Ferina Zvonimir Ferina

Više fotografija pogledajte u galeriji....

Komentari 0