Jennifer Garner: Zbog haljine za Oscare pomicali su mi rebra

Glumica je gostovala kod Jimmya Fallona i odlučila otkriti tajnu iza prekrasne Versaceove haljine koju je nosila na Oscarima... Pogledajte presmiješan video kako Jennifer Jimmyju objašnjava što je sve potrebno da bi izgledala dobro na crvenom tepihu

Odjednom su se pojavila dva Talijana koja su jako brzo pričala i ubacila me u metalni oklop, kaže Jennifer umirući od smijeha u showu Jimmya Fallona. Njena prekrasna crna haljina za koju je zadužen Atelier Versace napravljena je po mjeri, a prije nekoliko tjedana oduševila je modne kritičare. Sljedeći dan internet je bio prepun članaka u kojima se pisalo kako je ova haljina najbolja osveta Jenniferinom bivšem Benu Afflecku, jer je izgledala spektakularno!

No nije sve baš tako... te je večeri Jennifer trpila veliku bol, a kaže kako nakon četiri sata više ništa nije ni osjetila, pa joj je bilo svejedno. 

- Ubacili su me u oklop i pomaknuli jetru i rebra - smije se Jennifer pokušavajući dočarati kako je to kada dizajneri šivaju odjeću po mjeri, a glumica je ipak oduševljena činjenicom na "ponovno ima struk". 

Pogledajte cijeli video u nastavku...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0