Jennifer Aniston izgleda opako dobro

Jennifer Aniston je u srijedu 14. siječnja na premijeri filma "Cake" u Los Angelesu oduzela dah svih prisutnih u smjeloj, a opet elegantnoj kreaciji Giambattiste Vallija.

 

Talijanski dizajner uvijek je odličan izbor ako želite zasjati na crvenom tepihu, a samouvjerenost i zadovoljstvo koje su prštale iz Jennifer također su doprinijele dojmu. 

 | Autor: @www.splash.com @www.splash.com

S osmijehom na licu i bez imalo traga brige oko toga hoće li biti nominirana za Oscare ili ne, od čijih je nominacija udaljava tek koji sat, lijepa je glumica još jednom pokazala da su osmijeh i kratka haljina sasvim dovoljni da izgledate fatalno. Haljinu sastavljenu od gornjeg bijelog dijela s odrezanim leđima i  simpatičnom crnom mašnicom sprijeda i donjeg dijela s cvjetnim ispupčenim uzorcima, Jennifer je upotpunila tek crnim Christian Louboutin salonkama koje su dodatno izdužile njene savršene noge i jedva primjetnim Jennifer Meyer nakitom. 

 | Autor: @www.splash.com @www.splash.com

Cijeli look pratio je jednostavan make up, a Jen je tako dokazala da jednostavnost istovremenomože biti elegantna i seksi.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: @www.splash.com

Komentari 0