1/9

Jelena Rozga kakvu još niste vidjeli

Jelena Rozga, još jednu sezonu, s ponosom nosi laskavu titulu brand prezentorice za neodoljivi talijanski fashion brand Liu Jo

Popularna pjevačica je na atraktivnim splitskim lokacijama savršeno utjelovila sofisticirani duh branda, dok je iskusni zagrebački fotograf koji je stoji iza naslovnica Budi.IN magazina i svih onih odličnih street style fotografija, Goran Čižmešija, zaslužan za vizuale. Jelena iz nove kolekcije Liu Jo bira raznolike tonove i krojeve s naglašenim detaljima koji ističu neprikriveni glamur istinske dive.

 | Autor:

Nova Liu Jo kolekcija donosi sofisticirani izgled za istinsku damu koja idilično spaja romantičnost i senzualnu privlačnost u elegantan i savršeno uravnotežen stil.

 | Autor:

Liu Jo svaku ženu čini jedinstvenom i glamuroznom s posebnim ciljem naglašavanja osjećaja snage koja je prožeta seksipilom. Kroz fashion liniju, jeans modele i neizostavne accessoare, nova Liu Jo kolekcija donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vrijeme, dok idiličan spoj boja i monokromatskih uzoraka odlično naglašava najbolje od kolekcije. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz brige o detaljima, a savršeno se uklapa u moderan, urbani i poslovni outfit, ali i ležerne svakodnevne kombinacije.

Sve fotografije pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0