1/8

Jedinstven nakit za ljubitelje upečatljivih modnIh detalja

Mlada riječka dizajnerica Luce Lu predstavlja novu kolekciju nakita, Neon Beat. Unikatan, razigran i veseo, sigurno će oduševiti trendeseterice koje se vole istaknuti modnim dodacima.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

Okosnica kolekcije nakita Neon Beat riječke dizajnerice Luce LU, su krune i ukrasi za kragne, a odlikuje ih dodatno pojednostavljenje u odnosu na prošlu kolekciju Luce Lu Goes Electro. Linije su jasnije, a oblici, koji se uglavnom temelje na jednakostraničnim trokutima ili njegovim izvedenicama, su stroži. Boje prelaze čitav spektar od jarkih, veselih i primamljivih do decentnih kombinacija crne i zlatne.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

I ovog puta Luce Lu nam je kao podsjetnike podmetnula poneki oblačak kao ogledalo prijašnjeg rada ili dijamant koji se u novoj formi lijepo nadovezuje na prošlu kolekciju.

 | Autor: Doris Fatur Doris Fatur

U svrhu predstavljanja kolekcije rađena je kampanja , a ona se sastoji od lookbooka i video brojeva. Lookbook kao fototgrafkinja i makeup artistica potpisuje riječka umjetnica Doris Fatur, dok se u ulozi hairstylistice našla mlada Riječanka Ivana Tićak.

U galeriji pogledajte cijelu kolekciju nakita Neon Beat...

Photo: Doris Fatur

Komentari 0