1/17

Jedinstveni i neodoljivi modni dodaci

MoMa - modna maca art je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Ovaj nakit je pristupačan i nosiv, ali prije svega originalan i unikatan što su prepoznale brojne obožavateljice.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

Iza brenda stoji Marija Ivančić, diplomirana ekonomistica zaposlena u agenciji za istraživanje tržišta koja je uspjela ujediniti dva najrazličitija afiniteta, ljubav prema modi i dizajnu te svakodnevni posao, a u njima uživa podjednako.

Iako je njezin brend nastao kao neobavezna igra u kojoj je Marija učila putem i sve više stvarala , MoMa će u svibnju proslaviti treći rođendan. „MoMa nakit je sam po sebi nastajao, kao odraz duhovnog stanja i kanal za usmjeravanje prekrasne energije koja je tražila put iz moje osobnosti“, objasnila je Marija koja će svoj brend predstaviti i na Sajmu kreativnih detalja.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

Poput mnogih samozatajnih kreativaca koji su kod kuće marljivo stvarali, a čiji rad nije bio poznat drugima, Marija se odlučila na korak dalje prezentiranjem svoga nakita javnosti putem društvenih mreža. Ime brenda MoMa - modna maca art nastao je spontano, od nadimka iz šale, a mladoj dizajnerici bilo je važno da se prilikom izgovaranja svi koji ga prvi put čuju nasmiju jer kako kaže za prvo upoznavanje nema bolje reakcije od osmijeha.

Talentirana dizajnerica potpuno je neograničena kada je u pitanju stvaranje njezinog nakita te prije svega stavlja naglasak na jedinstvenom. „Sve kolekcije imaju priču iza sebe i nastale su kao rezultat mašte i potrebe da imam nešto drugačije, posebno, svoje“, istaknula je.

 | Autor: KovaZg photography KovaZg photography

Nakit izrađuje od različitih materijala uključujući kožu, drvo, perle, lance, tekstil i boje. Asortiman njezinog brenda je širok i šarolik, a obuhvaća naušnice, narukvice, ogrlice, prstenje te dizajnirane kutijice i unikatnu MoMa ambalažu. Cijene su pristupačne jer dizajnerica voli kada se žene počaste s više komada nakita i u tome uživaju.

U galeriji pogledajte MoMa nakit…

Više o Budi.IN sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Photo: KovaZg photography

Komentari 0