1/8

Jedinstveni i maštoviti suveniri

Mlada poduzetnica Magdalena Bešker biznis s poslovnim poklonima pokrenula je usred krize u Hrvatskoj i uspjela. Danas kada se mnogi njeni vršnjaci sele u inozemstvo kako bi pronašli bolju budućnost, Magdalenina ideja uspjeh je doživela u regiji pa se sada “seli” i na tržište Njemačke i Velike Britanije.

Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke Ulica snova iz Svete Nedelje, kreirala je i lansirala na domaće tržište uoči ovogodišnje turističke sezone – Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, koji je rađen i kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave.

 | Autor: Vedran Tolić Vedran Tolić

- Prvo je nastao proizvod Moj planer. Prije točno 4 godine. Kako na hrvatskom tržištu tada nije postojao meni niti jedan lijepi ženski planer, odlučila sam ga sama osmisliti. Našla sam dizajnericu i krenula u osmišljavanje unutrašnjosti. Htjela sam da bude vesela, šarena i sadržajem prilagođena svakoj ženi. Format je došao sam po sebi – malen i praktičan za svaku žensku torbicu. Korice su morale biti posebne i drugačije od svih korica rokovika na koje smo svi navikli. Našla sam genijalne tvrdo-mekane korice koje su od gumeno-kožnog materijala i koje se mogu personalizirati. A najbolje od svega je što ih svake godine imam u 50-ak boja. Pazila sam na sitnice poput zaobljenih rubova da ne oštećuju unutrašnjost torbice te da unutar Planera subota i nedjelja imaju svoj prostor kao i ostali radni dani jer žene vole planirati i vikende a neke i rade vikendom. I najbitnije - da Planer bude jako kvalitetno napravljen (od najboljeg recikliranog papira, knjižni blok je šivan a korice su neuništive) - ispričala je Magdalena. 

Nigdje u svijetu nema personaliziranih etuia putnih isprava u toliko boja i prije svega mogućnosti personalizacije – tj. Ispisa imena, slogana, stihova najdraže pjesme, citata...

 

Uz to lansirala je i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja.

Ovi proizvodi ručno su rađeni suveniri, koji imaju dodatnu posebnost jer mogu biti personaliziran za osobu koja ga kupuje. Možete birati između 40 ponuđenih nijansi boja ili ih ukrasiti vlastitim imenom i personaliziranim porukama.

 | Autor: Vedran Tolić Vedran Tolić

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa, Facebook stranice  te na Instragam profilu.

 

Photo: Vedran Tolić

Komentari 0