03. lipnja 2014.

Jean Paul Gaultier dizajnira kultnu kolekciju za Lindex

Lindex zaokružuje 60 godina postojanja i tijekom 2014. godine planira veliku proslavu za jesen kako bi oslikao prošlost, sadašnjost i budućnost brenda Lindex. Proslava počinje 1. rujna s kampanjom Lindex 60 godina u modi, i sredinom listopada s dizajnerskom kolekcijom Jean Paul Gaultiera u borbi protiv raka dojke.

Lindex će pozvati prijatelje, suradnike, uposlenike kao i kupce da se pridruže proslavi. Kako bi proslavili 60 godina postojanja u velikom stilu, Lindex će za jesen u timu imati jedno od najvećih i najodvažnijih imena u modnoj industriji- Jeana Paula Gaultiera.

 | Autor:

Jean Paul Gaultier kolekcija je hrabra, chic i ima jake, kultne elemente iz JPG arhive kao što su pruge, tetovaže i grudnjake u obliku stošca.

Velika je čast za nas što radimo s takvom modnom ikonom u sklopu naše proslave 60 godina postojanja. Jean Paul Gaultier brend ima jak osjećaj energije i samopouzdanja koji je u skladu s Lindex brendom i putem kojim kročimo”, kazala je Nina Starck, šefica dizajna za Lindex.

 | Autor:

Jean Paul Gaultier Lindex kolekcija sadrži žensku i dječju kolekciju, modne dodatke i donje rublje. Kolekcija kreće u prodaju u odabranim prodavnicama i na Lindex.com od 8. listopada i doprinijet će doniranjem 10% sredstava od ukupne prodaje za istraživanje u borbi protiv raka dojke.

Komentari 0