Je li Bella Hadid uopće nosila nešto ispod izazovne haljine?

Unatoč sitnim poteškoćama, Bella je uspješno uspjela prošetati crvenim tepihom u haljini koja je izgledala kao da će svaki čas skliznuti s nje

Prošli tjedan Bella Hadid ostavila je sve prisutne bez daha kada se na crvenom tepihu Cannes film festivala pojavila u izazovnoj crvenoj haljini Alexandre Vauthier, koja je prekrivala tek ključne dijelove kože. Bila je to haljina koja u ljudima istovremeno izazvala divljenje, ali i znatiželju, a svaki Bellin pokret praćen je s velikom pozornošću, ne bi li se haljina krivo pomaknula i otkrila više no što je bilo planirano. No, unatoč manjim tehničkim problemima, poput potezanja naramenica, držanja visokog proreza na vjetru i omotavanja haljine između nogu, nekih većih problema i padova nije bilo. Što samo po sebi vuće jedno pitanje: Što se krilo ispod njene haljine?

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Haljina ima ušiveni svileni bodi," otrkila je stilistica Elizabeth Sulcer za Vanity Fair. "Ali, iskustvo je ipak najvažnije. Isprobavanje haljine nije isto kao i njeno nošenje, a Bella je pametna i samouvjerena pa smo znali da će to izvesti savršeno."

Photo: Getty Images

Komentari 0