21. ožujka 2016.

Janica na premijeri filma o Kostelićima zablistala u Aldukovoj haljini

arhiva.
1/7

Kostelići su oduševili Mali Lošinj svojim dokumentarnim filmom, a na ekskluzivnoj premijeri posebno je zablistala divna Janica

Svečanom premijerom u kinu u Malom Lošinju dokumentarni film o obitelji Kostelić oduševio je brojne istaknute uzvanike. Na premijeri je posebno zablistala Janica u pripijenoj haljini s ušivenim dijamantićima koju potpisuje, očito njen omiljeni, hrvatski modni dizajner Ivan Alduk.

 | Autor: arhiva arhiva

"Janica je za premijeru filma odabrala jedan od najpoznatijih ALDUK modela koji je ovog puta u decentnoj koktel dužini do koljena. Specifičnost ovog modela jest sjajna 3D tkanina na prednjici i rukavima koja joj daje dozu glamuroznosti dok je kroj jako damski i naglašava uski struk te liniju." otkrio nam je dizajner Ivan Alduk. "Ovaj model haljine je iz Holiday kolekcije 14/15 i u našem showroomu je dostupan u dvije veličine i dvije boje, a idealan je za proljetno/ljetne evente jer laska krojem i bojom." A još više od njene haljine zasjao je i osmjeh, kojeg nije skidala sa lica.

 | Autor: arhiva arhiva

Film o jednoj od najpoznatijih sportskih obitelji u svijetu autora Brune Kovačevića, Mali Lošinj dočekao je s velikim srcem, a posebna atmosfera pratila je cijelu večer, od dolaska na crveni tepih i okupljanja uzvanika na platou ispred kina do ovacija i pljeska prilikom prikazivanja, odličnih komentara te dirljivih govora. Veliko oduševljenje filmom nisu mogli sakriti ni neponovljivi Ćiro Blažević, a ni naša glazbena diva Nina Badrić, koja je za premijeru također odabrala kreaciju hrvatskog dizajnera, zlatnu haljinu Roberta Severa.

 | Autor: arhiva arhiva

Tamara Garbajs i suprug Marko Vrdoljak na premijeru su poveli i svoje troje djece te su svi uživali u divnoj atmosferi kina uz film koji ostavlja bez daha. Nevena Rendeli moderirala je ekskluzivnu premijeru na kojoj je došla u društvu dečka Maka Vejzovića.

 | Autor: arhiva arhiva

„Bila je prekrasna noć u Malom Lošinju nabijena emocijama i pozitivnom energijom koja se osjećala u zraku od projekcije pa do velikog iznenađenja u hotelu Bellevue. Bolji početak turneje koja se nakon Malog Lošinja nastavlja ekipa filma ne bi mogla poželjeti. Posebno zahvaljujem na gostoprimstvu Jadranka Grupi i gradu Mali Lošinj zahvaljujući kojima je ova premijera bila zaista posebna i svečana.“– izjavio je autor filma Bruno Kovačević.

Film Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe javnost može pogledati od 31. ožujka u kinima Cinestara u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Komentari 0