Izašao novi mobilni Budi.IN

Mobilni portal Budi.IN donosi vam sve sadržaje kao i desktop verzija, ali je prilagođen smartphone uređajima nove generacije koji pregledavanje multimedijalnog sadržaja čini lakšim, jednostavnijim i zabavnijim.

Novu, poboljšanu verziju mobilnog Budi.IN-a karakterizira minimalistički dizajn te kao i na web portalu, preglednost sadržaja i vrhunska kvaliteta fotografija s najvećih svjetskih modnih i beauty događaja!

 | Autor: Uz posebno izdvojene glavne teme te najvažnije vijesti iz svih rubrika budite u toku sa svakodnevnim vijestima iz modne i beauty industrije, pratite trendove koji ovo ljeto vladaju i zabavite se tokom dana uz promatranje najboljih odjevnih kombinacija.

 | Autor: Navigacija olakšava snalaženje po mobilnom portalu, a tražilica će vam pomoći u potrazi sadržaja koji vas posebno zanima. Preglednji način prikazivanja popularnih galerija omogućava da i na plaži uživate u novim kampanjama, kombinacijama poznatih zvijezda i shopping trendovima. Sada svoj najdraži portal možete čitati svugdje!

Photo: None

Komentari 0