Iza kulisa kampanje za Portanova Fashion Incubator

Pogledajte u kratkom videu kako je izgledala izrada hvaljene kampanje EXHIBITION za 14. sezonu Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere.

Za kampanju je angažirana sve popularnija osječka manekenka Mia Farac (Sonic Models) koja je ujedno i zaštitno lice.

''Presretna sam što sam izabrana za zaštitno lice ove sezone. Za mladog dizajnera nastup na Portanova Fashion Incubatoru je najbolji način da postane dio hrvatske modne scene, a to je bio i za mene. Još se sjećam kako sam bila uzbuđena i nervozna kad sam 2011. na PFI-ju prvi put prošetala modnom pistom'', izjavila je Mia.

Making of kao i video kampanje potpisuje Dino Senčar, fotografiju Ivana Marinić Kragić, street art kolektiv Acting Like a Child, a odjeću Valerija Toloknova – Vdesign .

 | Autor:

''Prikupivši prve reakcije na ovogodišnju kampanju moram reći da smo jako zadovoljni. Zapravo, kada postavite čvrst koncept i okupite ovakav autorski tim, kao producentu na setu vam preostaje samo pustiti ih da rade i gledati kako nastaje čarolija. Sada jedva čekam da vam pokažemo i scenografiju 15. studenog na finalnoj večeri Portanova Fashion Incubatora'', izjavio je Nikola Beban, glasnogovornik PFI-ja.

Photo: None

Komentari 0