Ivana Roščić u novoj kampanji Borisa Pavlina

Boris Pavlin ime je koje iz sezone u sezonu oduševljava jedinstvenošću svog rada u Hrvatskoj, a na predstojećem Schwarzkopf Cro-A-Porter-u predstavit ce svoju 17. samostalnu kolekciju.

 | Autor: Jurica Sertić Jurica Sertić

Krhke, gotovo eterične siluete u nježnim nijansama ružičaste, vanilije i bijele, bezvremenske su u svojoj ženstvenosti.

 | Autor: Jurica Sertić Jurica Sertić

Svileni organdiji protkani sitnim perlicama, najfinijom čipkom te svileni vez satkani su u sanjivu viziju žene koja egzistira na rubu mašte. Floralni motiv provlači se kroz čitavu kolekciju, kako konstrukcijski - krojevima koji asociraju na cvijetne pupoljke ili latice, tako i teksturalno- koketiranjem sa prozračnim, blago koloriranim te često gotovo prozirnim svilama. Na koncu se provlači i grafički - kroz odabir reljefnih čipki i veza koji jasno asociraju na proljetno budjenje prirode.

 | Autor: Jurica Sertić Jurica Sertić

Graciozna poput leptira, Pavlinova je muza ove sezone sasvim neuhvatljiva, pomalo sjetna i nadasve tajnovita, a u kampanji za proljeće/ljeto 2013. savrseno ju je utjelovila mlada hrvatska glumica Ivana Roščić. Kako je dizajner htio za svoju kampanju nekoga jako krhkog s bezvremenskim crtama lica, tako se Ivana odmah nametnula kao idealan izbor.

 | Autor: Jurica Sertić Jurica Sertić


Revija modela Borisa Pavlina na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja 2013. u 20 sati u Laubi – kuća za ljude i umjenost.

 | Autor: Jurica Sertić Jurica Sertić

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Jurica Sertić

Komentari 0