Iva Šarić opet u vjenčanici?

Odličnu atmosferu Sajma vjenčanja održanog ovog vikend u Areni Zagreb dodatno je zapalila Iva Šarić pojavivši se u glamuroznoj vjenčanici sa sjajnim prstenom na lijevoj ruci

Čaroliju spajanja dugogodišnje tradicije u kreiranju vjenčanog i zaručničkog prstenja, zlatarnica Prahir, sa  američkim brandom Sherri Hill, ove je subote uz ostale posjetitelje, među prvima osjetila prekrasna Iva Šarić osvojivši srca svih posjetitelja.

Kao što su zlato i dijamanti sinonim za glamurozan nakit koje u tradiciji dugoj preko 50 godina majstorski stvara zagrebačka obitelj Prahir,  tako je američki brand Sherri Hill sinonim za luksuzne, raskošne haljine koje vole zvijezde poput Selene Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge.

U životu svake žene postoji prilika u kojoj želi zablistati, bilo da je to maturalna večera, rođendan, vjenčanje ili posebne svečane prilike. Upravo sinergija ova dva poznata brand-a, Prahir i Sherri Hill, zajednički stvara neiscrpnu inspiraciju za najvažnije dane u vašim životima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Već više od pet desetljeća zagrebačka obitelj Prahir kreira nakit kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove i čija je najnovija kolekcija „Life is brilliant“  odraz ljubavi  prema stvaranju i kreiranju nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.  Kolekcija prožeta ljubavlju i romantikom,  inspirirana elegancijom i glamurom nekih davnih vremena u svojoj ponudi osim prstenja i zaručničkog prstenja nadopunjena je ogrlicama, lančićima s privjescima, naušnicama od bijelog, žutog i rose zlata te upečatljivim komadima nakita oplemenjenog dragim kamenjem- rubinima, smaragdima i safirima.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Zlatarnice Prahir u fokus ove godine stavljaju nakit s love cut dijamantima, dijamantima brušenim u obliku srca koji će svakoj ženi pružiti dašak elegancije i profinjenosti. Birajte između prstenja, narukvica, ogrlica, svjetski popularnih pendant lančića, medaljona i privjesaka izrađenih u bijelom zlatu ili srebru, oplemenjenih dragim kamenjem. Sve to samo je dio kolekcije koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili posvetom. Odabirom Prahir nakita obilježite posebne trenutke u vašim životima, njime Ispišite stihove, imena i riječi, budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite-dobar nakit bezvremenski je klasik.

Smijte se, svjetlucajte i sjajite. Vi ste dijamant.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp