Inovativna tunika Katarine Džale

Ovih će se dana na hrvatskom tržištu pojaviti nova modna linija Katarine Džale, uspješne hrvatske dizajnerice. Već poznati brand Kate Almighty postaje bogatiji za još jednu modnu liniju čija je glavna odlika inovativnost. Naime, tunika Emmie jedinstvena je kao odjeća s porukom, a u ponudi se nalazi u sivoj, crnoj i crvenoj boji te u tri modela kako bi svaka žena pronašla baš svoju Emmie.

Njezin naziv proizlazi od riječi emocije, a tunika je namijenjena posebnim i kreativnim ženama koje se osjećaju ili se žele osjećati lijepima te vole izraziti svoju individualnost.

 | Autor:

Najveća posebnost ove tunike je vrlo zanimljiv detalj - osobne poruke koje se nalaze njezinoj prednjici i komuniciraju emocije osobe koja ih nosi. Moguće ih je mijenjati, uz prvu narudžbu dobivaju se dvije poruke, a svoju kreativnost možete izraziti i osmišljavanjem svoje vlastite. Ubacite u prozirni džep svoje Emmie rukom ispisanu poruku, te njome izrazite svoje emocije. One svakog dana mogu biti drugačije, a vi posebni. Želite li da vaša poruka bude otisnuta i posebno dizajnirana za vas napišite ju, a dizajnerica Katarina Džale će ju dizajnirati.

 | Autor:

In love with myself, This is my story, choose yours, Sjajim gdje god se pojavim samo su neke od njih, no moguće je naručiti i dodatne poruke i tako komunicirati odjećom na originalan i emocionalan način te njome dodirnuti srca ljudi.  Dostupne su na hrvatskom i engleskom jeziku.

 | Autor:

Tunika Emmie originalan je blagdanski poklon i u njoj će se svaka žena osjećati posebnom. Zbog kvalitete materijala i samog dizajna moguće ju je nositi tijekom cijele godine. Potražite ju putem web shopam dostupnog na Facebook stranici KateAlmighty  omogućeno je plaćanje svim kreditnim karticama ili pouzećem unutar Hrvatske.

Photo: None

Komentari 0