Indira otkrila zašto voli cipele

Poznata pjevačica i ovisnica o lijepim cipelama - Indira Vladić odnedavno nosi isključivo cipele iz Planet Obuće i krasi najnoviju proljetnu kampanju.

Napokon sam došla na svoje!“, izjavila je Indira prilikom potpisivanja ugovora s direktor Planet Obuće, Zvonimirom Filipovićem.

 | Autor: Tomislav Dolenc Tomislav Dolenc

S obzirom da sam prava ovisnica o cipelama, zaista ne znam koliko pari posjedujem, smatram da cipela nikad dosta, pa stoga stalno pronalazim neke nove u koje se zaljubljujem na putovanjima, u gradu... jednostavno ih obožavam! Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo biti zaštitno lice brenda za cipele, jer neskromno mogu reći da sam upravo ja pravi izbor za to, s obzirom na svoju opsjednutost lijepim cipelama. Također sam sretna što sam u Planet Obući pronašla puuuno savršenih štikli za sebe privatno, ali i za koncerte“, kaže Indira.

 | Autor:

Proljetna kampanja Planet Obuće snimljena je pod budnim okom objektiva Tomislava Dolenca, a za Indirin styling bio je zadužen Marko Grubnić. Kampanjom je predstavljena cijela paleta obuće iz najnovije kolekcije od ležernih modernih cipela za svaki dan do udobnih sportskih tenisica i elegantnih štikli na visoku petu. „Kolekcija je prekrasna, vesela, nosiva, dostupna svima, zaista svatko može pronaći nešto za sebe, ja sam se oduševila na prvu, i s veseljem pozirala u cipelama Planet Obuće. Jako sam zadovoljna kampanjom jer predstavlja mene kakva zaista jesam, prirodna, opuštena, energična, i ono što mi je još draže uz tu moju energiju savršeno su došle do izražaja prekrasne cipele Planet Obuće“, komentila je novu kolekciju Indira.

 | Autor: Tomislav Dolenc Tomislav Dolenc

„Indira je bila najbolja opcija prilikom odabira zaštitnog lica za našu novu kolekciju. Njezina pozitivna energija, dinamičnost, karizmatičnost apsolutno se uklapa u image Planet Obuće. Ona je simbol uspješne i modno osviještene žene koja njeguje besprijekoran modni stil, a to su sve karakteristike koje savršeno korespondiraju sa smjerom u kojem se Planet Obuća kreće. Također, Indira je osoba koja se odlično osjeća u obući koju nosi i kao žena s vječnim osmijehom na licu, ona je prava inspiracija za nas i naše kupce. Modeli cipela koje će Indira nositi biti će brendirani pod nazivom Testirano by Indira kao parafraza naše poznate krilatice "testirano korakom" i kao takvi, predstavljat će naš modni highlight za tekuću sezonu i trend koji se slijedi“, istaknuo je tom prilikom direktor Planet Obuće, Zvonimir Filipović.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Tomislav Dolenc

Komentari 0