"Iako je na krevetu cijela hrpa odjeće, ja opet nemam što obući!"

Iva Viljevac nova je zvijezda naše naslovnice, a s nama je podijelila sve o sebi...

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, odjevne predmete?

Casual elegance s dozom chica je stil koji će se najčešće pronaći u mojim odjevnim kombinacijama. Mogu reći da volim boje, volim klasične komade kombinirati s chic detaljima, i volim outfitu dodati neku kontrastnu boju.

Što misliš o street styleu? Je li uspio visoku modu učiniti dostupniju/poznatiju širokim masama?

Mislim da nije nužno učinio visoku modu dostupnijom širokim masama, ali poznatijom i prepoznatljivijom sigurno je. Čini mi se da je street style doveo do toga da sve više ljudi ulaže u neke konkretne komade, i približava nam svijet u kojem je bitnija kvaliteta nego kvantiteta odjevnih komada. Street style kao da ohrabruje ljude da izraze svoj stil i podignu samopouzdanje.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš 'ja nemam što za obući'?

Kad kupujem određeni komad odjeće, složim u glavi nekoliko kombinacija, pa ih "čuvam“ za kasnije. Tako da kad taj komad dođe na red, točno znam uz što ga nositi. :) Ali naravno, dogodi se da "nemam ništa za obući“, iako je na krevetu cijela hrpa odjeće, mislim da nema žene kojoj se to nikad nije dogodilo. Tad najčešće izađem u trapericama i bijeloj t-shirtici.

Koje dizajnere/brendove voliš? Tko su ti stilske inspiracije (ako ih imaš)?

Volim Balenciagu, Chloe, D&G, Gucci. Popis stilskih inspiracija je poduži, pa evo samo neke od njih J Olivia Palermo, Blake Lively, Maria Bernad, Negin Mirsalehi, Elle Ferguson, Chiara Ferragni itd. :D

Kupuješ li planski ili impulsivno? I planski i implulzivno.

Cipele ili torbe? Zašto? Uvijek cipele. Po mom mišljenju cipele definiraju outfit i govore o čovjeku više nego torbica.

Što nosiš na fotki za Budi.IN?

Nosim H&M T-shirticu, Zara sako, Zara traperice, Gianvito Rossi Greta cipele, Saint Laurent High School torbicu, koraljnu ogrlicu iz svoje zadnje "Dream“ kolekcije, mašnicu narukvicu i "wish“ narukvicu s poludragim kamenjem.

Što trenutačno radiš? Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.

Trenutno radim na novoj kolekciji nakita, na nekim drugim stvarima vezano za nakit, o kojima još ne mogu reći puno, učim, treniram... U slobodno vrijeme, s obzirom da ga nemam baš previše – uglavnom spavam (haha), provodim vrijeme s prijateljima i dečkom, planiram nova putovanja.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)... Miu Miu torbica koju nosim već godinama i mislim da ću ju nositi dok se ne raspadne. Bež je boje, paše mi uz sve i kao da nema dna, sve stane u nju.

 Omiljeno jelo/piće... ​Jelo ne mogu izdvojiti, volim sve jesti.​ Piće: voda i Coca Cola. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0