I ove godine starta Christmiss - Instagram adventski kalendar u kojem osvajaš vrijedne nagrade!

  • Stiglo je dugoočekivano adventsko vrijeme - vrijeme darivanja!
  • S ciljem da te razveselimo ove blagdane i ove godine smo pokrenuli ChristMiss darivanje - adventski kalendar na Instagramu, što znači da svakog dana imaš priliku osvojiti super nagrade
  • Svaki dan te očekuje kviz znanja i brzine, a od tebe se očekuje da budno pratiš naša dnevna darivanja i otvaranje poklona kako bi znala što možeš osvojiti

miss7 svojim čitateljicama i ove godine sprema čarobni adventski kalendar na Instagramu – ChristMiss. Božić je vrijeme darivanja, a što je ljepše nego svakog adventskog dana dobiti priliku za osvajanje jednog lijepog dara, i tako sve do Božića!

Uz miss7 ChristMiss nadolazeći advent će biti još čarobniji! Svaki dan za tebe pripremamo nagradni natječaj s kvizom znanja i brzine u kojem te nagrađujemo fantastičnim poklonim.

 | Autor:

Dakle očekuju te 24 genijalna poklona, ali samo ako odigraš kviz znanja i brzine. Pobjednicu ćemo proglasiti svakog dana u 12h i tako u krug do Božića. Bitno je da budeš brza, puna znanja o božićnim temama te da svakodnevno pratiš naše Insta Storyje. Mi svaki dan otvaramo poklone za tebe, tako da odmah znaš za kakvu se fantastičnu nagradu natječeš. Svaki dan je nova prilika za adventski ulov, tako da se pratimo na Instagramu i putem stranice!

Missice, sretno!

Photo: Shutterstock

Komentari 0