Huawei P9 ultimativni modni dodatak za svaki dan

Izbor dodataka za žene je beskrajan, ali kad je riječ o mobitelu govorimo samo o jednom - Huawei P9, najljepšem pametnom telefonu tvrtke Huawei koji će svaka modno osvještena žena htjeti nositi u svojoj torbici i pokazivati drugima

Već dugo vremena razlozi prema kojem biramo pametne telefone svode se na jedno – kameru. Zvuči netočno? Nije! Kamera telefona i mogućnost slanja poruka ključni su parametri prema kojima biramo telefone. Zato je tvrtka Huawei posebnu pažnju posvetila osmišljavanju sjajnog mobitela s vrhunskom kamerom, a sve u jednom prekrasnom i elegantnom tijelu. 

 | Autor:

Dvostruka kamera, dvostruka zabava
Huawei P9 je prvi pametni telefon napravljen u suradnji s legendarnim brandom Leica, a tajna mogućnosti snimanja fotografija P9 uređaja skriva se u dvostrukoj kameri na poleđini.

 | Autor:

Fotografije u boji ili glamurozne crno-bijele? Izbor je na vama, a neće vam trebati fancy alati za obradu fotografija. Jedna kamera P9 specijalizirana za bilježenje boja, dok odabirom monokromatskog načina rada, možete svoje uređaje koristiti kao prave crno-bijele fotoaparate koji snimaju snažne i evokativne, profesionalne fotografije.

 | Autor:

Uz to, tu je i hrpa uljepšavajućih načina rada zbog kojih će svaki vaš selfie biti najbolji selfie koji ste ikad snimili.  Ako ste zaljubljenik u selfie-je, na “usluzi”vam je Perfect Selfie način rada. Samo slijedite upute na zaslonu i u sekundi ćete snimati fotografije iz različitih uglova i na njih primijeniti željenu razinu uljepšavanja. A rezultat će biti kao da vas Mario Testino prati u noćnom izlasku s prijateljicama. 

Uz to, ovaj pametni telefon pamti! Ne, nije zlopamtilo, već pamti vaše postavke. Tako svaki sljedeći put kad budete fotkali ovim aparatom, on će primjenjivati vaše postavke na njih kako biste izgledali jednako sjajno na svakoj od njih.

Smartphone dostojan holivudskih zvijezda
Svi želimo na slikama izgledati sjajno … poput holivudskih zvijezda.

 | Autor:

E pa sada je to moguće, uz pomoć ovog telefona čijoj privlačnosti nisu odolile niti zvijezde Henry Cavill i Scarlett Johannson. Slavne glumce pratimo kroz objektiv čudesne kamere uređaja Huawei P9 i istovremeno testiramo njezine nevjerojatne mogućnosti snimanja. Što mislite koji je rezultat ovog natjecanja kamere i objekata koje ona prati? Pogledajte!

Mislite da vam za ovakve fotografije treba fotografsko predznanje? Ne, kako biste zasjale na svakoj fotki potreban vam je samo Huawei P9. Potražite ga već danas i jedina briga koju ćete imati s kim ćete se sve fotkati.

Photo: None

Komentari 0