Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Zbog Saturna ćemo svi malo usporiti, ali tri znaka imaju razloga za veliko zadovoljstvo

Tjedan ćemo započeti sa željom za samoostvarenjem, koja je usko povezana s velikom žeđu za znanjem. Moći ćemo razmijeniti ideje s kolegama ili će nas obavijestiti o daljnjem usavršavanju. Međutim, također bismo trebali uzeti u obzir našu potrebu za sigurnošću kada donosimo te odluke i zapitati se koliko su ti planovi razumni. Nećemo stići daleko ako drugima namećemo svoja mišljenja i koristimo ih za svoje ciljeve.

Tjedni horoskop od 29. svibnja do 4. lipnja

Aspekt između Venere i Neptuna krajem tjedna ukazuje na razočarenja u međuljudskim odnosima. Jesi li možda idealizirala vezu i gledala je kroz ružičaste naočale? Umjesto da optužuješ drugu osobu, bolje je pogledati sebe i dobro razmisliti. Možda će ti Merkur u suradnji s Uranom, a oba planeta u nedjelju čine konjunkciju, donijeti neku briljantnu ideju.

Jarac

Ljubav: Samci će biti jako zaokupljeni sobom. Sada si otvorenija prijateljstvu nego ljubavi. Jupiter omogućuje lijepe susrete, ali trebat će ti dosta vremena da nastane nešto ozbiljnije od toga. U vezi je sve sasvim normalno i mirno, a to je upravo ono što voliš. Jednostavno  uživaj u normalnom tjednu.

Posao: Na poslu ti treba više odmora. Najbolje radiš kada se možeš koncentrirati i raditi u poznatom okruženju. Merkur i Jupiter pomoći će ti pronaći pametna rješenja za svaki problem. Ovaj tjedan imat ćeš posebno dobar osjećaj za sve teme vezane uz financije.

Zdravlje: Želiš se dobro provesti i uživati u životu. Bit ćeš u prvim redovima za tulume i rado ćeš isprobavati sve što ti život nudi. Venera će ti pomoći da zaboraviš svoje brige. Međutim, pazi na mamurluk ovaj tjedan. Bolje bi bilo da se malo suzdržiš.

 | Autor: Instagram/@hannaschonberg Instagram/@hannaschonberg Foto: Instagram/@hannaschonberg

Vodenjak

Ljubav: Samci su trenutačno na putovanju slobode. Uživat ćeš u svojoj neovisnosti. Upoznat ćeš neke doista zanimljive ljude. Ali, sve će ostati na površnom kontaktu, jer nemaš interesa da se iz toga razvije veza. Parove očekuje nemiran tjedan koji zahtijeva razgovor. Teško ćeš dolaziti do kompromisa, a to ponekad može poljuljati harmoniju. Ali, turbulencije će uskoro prestati.

Posao: Ciljaš visoko i puna si inovativnih ideja. Htjela bi sve odmah implementirati, ali to ti neće uspjeti. Na putu prema gore potrebno je malo finog podešavanja kako bi u konačnici mogla postići sve svoje ambiciozne ciljeve. Sklona si željeti previše odjednom. Uz više vještine i diplomacije izvući ćeš maksimum iz ovog tjedna.

Zdravlje: Sunce ti donosi novo samopouzdanje. Ali, sada postoji i izazovan planetarni koktel koji će poljuljati tvoje namjere. Očekuješ puno od sebe i sklona si ići u krajnosti. Sve će biti OK ako ne zaboraviš redovita razdoblja odmora i opuštajuće trenutke.

Angelina Jolie Možda vas zanima Ovo su razlozi zašto je prekrasno ali i ponekad zahtjevno imati horoskopskog blizanca u svom životu Miss7 Horoskop

Ribe

Ljubav: Venera i Jupiter šalju ti sada ružičasta srca i pregršt emocija. Slobodni se mogu nadati novoj ljubavi. Očekuju te slatki flertovi, vruća strast i zajedničko isprobavanje novih stvari. U vezi ćeš iskušati svoj cijeli erotski repertoar. Parovima će biti jako vruće u spavaćoj sobi ovaj tjedan. 

Posao: Venera ti sada daje inspirativne impulse. Razvijat ćeš kreativne ideje, ali trenutačno ti nedostaje ambicija da ih realiziraš. Radije ćeš se koncentrirati na zajednički rad: dobro ćeš komunicirati i osvajati bodove kada je u pitanju umrežavanje. Moguć je i financijski probitak, jer sada Merkur, planet financija, radi optimalno za tebe.

Zdravlje: Zvijezde će ti ovaj tjedan dati osobito povoljne mentalne impulse i podignut će ti samopouzdanje. Uživaj u wellnessu, opuštanju i kreativnim hobijima. Venera i Jupiter potiču dobro raspoloženje i tvoju unutarnju ravnotežu. Ipak, potreban ti je odmor od vježbanja te općenito tjelesnih napora.

Ovan

Ljubav: Ovaj tjedan ti ljubavni život neće baš biti sjajan. Nesporazumi će unositi stres u vezu. Važno: nemoj biti nestrpljiva ili impulzivna. Samci se sada mogu odmoriti od zaljubljivanja. Vjerojatno ćeš biti više raspoložena za brzu vezu. Seks je moguć, ali dublji osjećaji nisu uključeni.

Posao: Rješavat ćeš komplicirane probleme mudro i brzo. Nećeš propustiti ni najmanji detalj. Sunce i Mars čine te izvrsnim strategom i podržavaju tvoje planove i projekte. Također imaš svoj novac pod dobrom kontrolom.

Zdravlje: Sunce i Mars donose ti golemu snagu i energiju: U formi si, savladavat ćeš svakodnevicu s lakoćom i naći ćeš dovoljno slobodnog vremena, koje je sada više usmjereno na akciju i sport. Ali, također se zabavi renoviranjem ili redizajniranjem svog doma i budi malo veselija na sljedećoj zabavi.

Bik

Ljubav: Venera i Jupiter sada daju tvom ljubavnom životu pozitivne impulse. Samci se čine karizmatičnima te će privlačiti nove obožavatelje. Veze će biti prepune romantičnih osjećaja. Oboje ćete se puno smijati i svakim ćete danom biti sve bliskiji. 

Posao: Kreativne i inovativne ideje tvoja su specijalnost ovog tjedna. Osjećat ćeš trendove sutrašnjice i otvorena si za nove stvari. Također se vrlo dobro izražavaš. Kada su u pitanju pregovori o plaći ili kreditu, imat ćeš sreće i potrebnu perspektivu.

Zdravlje: Sada sve izgleda dobro: Tvoj pozitivan stav idealno se kombinira sa harmoničnim vibracijama Venere i Jupitera. Duša i tijelo imat će izvanredne koristi od toga. Venera te čini sretnom. Zanimat će te tretmani ljepote, wellness i užitak. Ipak, nedostaje ti elana u sportu.

 | Autor: Instagram/@zinafashionvibe Instagram/@zinafashionvibe Foto: Instagram/@zinafashionvibe

Blizanci

Ljubav: Zvijezde ti sada nude samo dobre stvari. Tvoja veza bit će raznolika, baš kako ti voliš. Kao samac uživaš u životu i ne shvaćaš veze previše ozbiljno. Međutim, sunce i Mars donose ti pozitivna iznenađenja.

Posao: Sve kreativno teče kao samo od sebe, uspješna si sa svojim idejama i otvaraš si nove putove. Sunce u blizancima te izgrađuje i pomaže ti da se popneš na poslovnoj ljestvici. Veliki plus je tvoj smisao za unosan posao. Očekuje te financijski boljitak. 

Zdravlje: Sunce u znaku blizanaca sada djeluje kao poticaj za dobro raspoloženje. Sada si gotovo nepobjediva. Za to je zaslužan i Mars koji te itekako tjera na bavljenje sportom i aktivno provođenje slobodnog vremena.

Rak

Ljubav: Samci su na putu ka sreći. Venera ti sada pruža prilike za flert pa čak i veliku ljubav. Pazi, bit će uzbudljivo! Rakovi u vezi također osjećaju te povoljne impulse pa će uživati u intimnosti i bliskosti sa svojim partnerom. Zvijezde će ti izmamiti blistav osmijeh na lice.

Posao: Sretan planet Jupiter pomaže ti na svakom koraku. Sada su tvoje poslovne i financijske strategije lako izvedive. Fokusiraj se na svoju karijeru i koristi sve što ti donosi financijsku korist. Bit ćeš jako dobra u pregovorima o boljim uvjetima.

Zdravlje: Venera potiče fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabaviti. Njega i dobrobit su ti vrlo važni, a tvoja karizma impresionira. Tvoj unutarnji život će također imati koristi od ovih opuštenih kozmičkih utjecaja. 

Lav

Ljubav: Ovaj tjedan priprema ti puno uzbuđenja, jer te Jupiter pomalo izaziva: Bit ćeš kritična, htjet ćeš raspravljati, a opet ćeš biti raspoložena za vruće erotske igre. Tvoj partner sada treba jake živce. Samci će biti u akciji, agresivno će koketirati, ali imat će tendenciju iritirati svoje obožavatelje pretjeranim zahtjevima.

Posao: Ovaj tjedan ćeš biti željna akcije te ćeš htjeti preuzeti izazovne zadatke. Preuzimat ćeš puno obaveza na sebe. Merkur i Jupiter uzrokuju stres s dogovorima i sastancima, a neki kolege ili kupci manje su pouzdani. Radije više puta provjeri važne stvari.

Zdravlje: Sada vladaju zvijezde moći koje će utjecati na tebe ovaj tjedan i dati ti doista dobar stav prema životu. Trenirat ćeš češće i moći ćeš ciljano oblikovati svoje tijelo. Oni koji sada žele izgraditi mišiće imaju najbolji utjecaj s Marsa. Imat ćeš jaki apetit, ali točno ćeš znati što je dobro za tebe.

Horoskopski znakovi koji će imati najgore ljeto Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka neće baš imati ugodno ljeto, ali postoji način da izbjegnu probleme Miss7 Horoskop

Djevica

Ljubav: Zaljubljene djevice uživat će u svojoj vezi, jer trojac Venere, Jupitera i Urana pruža najfiniji emotivni film. Samci će biti seksepilni i cool. To će ti dobro pristajati pa ćeš lako privlačiti flertove. 

Posao: Sada želiš biti u središtu pažnje na poslu. Čak i komplicirane zadatke rješavat ćeš motivirano te ćeš rasti s izazovima. Merkur i Jupiter djeluju kao financijske injekcije. Ponašat ćeš se mudro, iskoristit ćeš svoje šanse i poboljšati svoj imidž.

Zdravlje: Razvila si jako dobar ritam koji ti pomaže da samouvjereno svladavaš svakodnevni život. Dobro upravljaš svojim vremenom, izbjegavaš stres i u slobodno vrijeme se vraćaš korak unazad. Čitanje i drijemanje na sofi jednako ti odgovara kao i šetnja prekrasnim krajolikom.

Vaga 

Ljubav: Bacit ćeš se na posao u spavaćoj sobi jer pomalo provokativne zvijezde probudit će tvoju požudnu stranu. Sada točno znaš kako uvijek iznova probuditi erotski apetit svog partnera. Samci su koketno raspoloženi. Mars te pokreće, ali Venera dopušta samo kratke afere. Osjećaji ostaju na površini.

Posao: Radit ćeš koncentrirano i bit ćeš učinkovita u umrežavanju i povezivanju s potencijalnim kupcima. Mars ti pomaže da izneseš uvjerljive argumente i ima dobru perspektivu kada je u pitanju financijsko planiranje.

Zdravlje: Dva planeta moći, Sunce i Mars, dominiraju ovaj tjedan. Sada imaš puno energije i ostvaruješ impresivnu izvedbu. Jedina stvar koja ti trenutačno ne ide tako dobro: Teško ti je isključiti se navečer.

 | Autor: Instagram/@noeliabonillad Instagram/@noeliabonillad Foto: Instagram/@noeliabonillad

Škorpion

Ljubav: Samci će osjetiti da privlače veliko zanimanje. Koketirat ćeš i osjetiti želju za izlascima i romantikom. A to će ti i uspijevati, jer Venera ti sada to olakšava. Možda se i zaljubiš. Škorpioni u vezi žele nježnog partnera koji će ih ponovno zavoditi.

Posao: Venera ti daje kreativne impulse. Unosit ćeš dašak svježeg zraka u svoju poslovnu rutinu i bit ćeš jako vješta u umrežavanju. Tvoja mašta je velika, a kolege, kupci ili šef također su vrlo otvoreni za tvoje ideje. Međutim, imat poriv za trošenjem novaca, što nije mudra odluka. 

Zdravlje: Ovaj tjedan uživaj umjereno i razumno pa će ti sve ići dobro. Blagi program vježbanja sada je sasvim dovoljan. Puno vremena za sebe nadoknadit će eventualne nedostatke.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi i više puta završe slomljena srca prije nego što upoznaju srodnu dušu Miss7 Horoskop

Strijelac

Ljubav: Sad si jako seksi i zaigrana te tražiš zadovoljstvo. Kao samac ne samo da možeš uspostaviti kontakte na internetu, nego i aktivno flertovati. Djeluješ poput magneta na druge! Intenzivno će biti i kod parova. Zahvaljujući Marsu možeš očekivati uzbudljiv tjedan!

Posao: Na poslu ti sada Mars daje snagu. Motivirana si i napadaš. Bit ćeš doista dobar timski igrač. Zajedno s kolegama ćeš jednostavno sve posložiti. Financijski si mudra. Trošit ćeš novac samo ako je kvaliteta jako dobra.

Zdravlje: Iznimno si otporna i dobro ćeš se nositi s pretrpanim rasporedom ili prekovremenim radom. Navečer ćeš još imati snage za sport i zabavu. Ali sada nisi sam tjelesno snažna, nego si i psihički jaka.

 

Photo: Instagram/@carodaur

Komentari 0