Horoskop

Tjedni horoskop: Za čak pet znakova sve je nabijeno flertom i erotikom, a bikovi bi trebali pripaziti na vagu...

  • Tjedan u koji smo ušli s dva neradna dana, ponedjeljkom i utorkom, ne može biti loš, zar ne?
  • Pa i nije! Za praktički sve znakove sve je dobro aspektirano, i ljubav, i posao, i zdravlje
  • Izgleda da su nas bez veze plašili s retrogradnim Merkurom... Pa, pogledajmo što nas očekuje od 25. prosinca do 31. siječnja

Apsolutno smo sigurni da je većina nas još opijena blagdanskim duhom koji uključuje puno veselja i druženja s dragim ljudima. A ne možemo se požaliti ni kako je Božić pao ove godine, donoseći nam četiri neradna dana u komadu (barem većini nas). Još letimo na krilima sreće zbog toga. A čini se da i zvijezde prate te radosne trenutke i s neba nam šalju svoje poklone. Gotovo da nema ne samo znaka kojeg će pratiti loša sreća, nego čak nema niti nekog lošeg aspekta ni kod jednog znaka. Sve nam ide od ruke, i ljubav, i posao i zdravlje.   

Jarac

Ljubav: Sunce i Jupiter osiguravaju ti obilje harmonije i romantike u vezi, možeš u potpunosti uživati ​​u praznicima. Imate puno razumijevanja jedno za drugo. Ako si slobodna, tu je zeleno svjetlo za spoj. Smješkanja, lajkanja i flerta neće nedostajati, a u novogodišnjoj noći možeš i preuzeti inicijativu i sama poduzeti nešto glede svoje simpatije.

Posao: U povoljnoj si fazi, poslovni potezi i financije su stabilni i održivi, a jarčevi će vrlo dobro iskoristiti i sve što im može donijeti zaradu. Osobito će vješto voditi pregovore oko svojih uvjeta na poslu.

Zdravlje: Zvjezdani sklad šalje posebno povoljne impulse, a tvoje je samopouzdanje sve veće kako se bliži kraj godine. Uživat ćeš ​​u brojnim wellness i beauty tretmanima. Zvijezde potiču vašu unutarnju ravnotežu i možeš se veseliti uspješnom završetku godine.

Vodenjak

Ljubav: Početkom tjedna Venera ukazuje na malo blagdanskog stresa pa morate imati strpljenja jedno za drugo, no stvari postaju skladne od 29. prosinca. Za samce ovo je uzbudljiv period: šanse za novogodišnji flert su prilično dobre, nešto je divlje u zraku!

Posao: Imat ćeš snage i za najzahtijevnije zadatke. Na pamaten način i uz puno ustrajnosti vodenjaci će riješavati i najkompliciranije probleme. Neće propustiti niti jedan detalj. Ako radiš ovj tjedan, to je prilika za impresionirati šefa, a malo prije kraja godine stići će i vrlo dobra financijska ponuda.

Zdravlje: "Fitness planet" Mars šalje energetske impulse koji vodenjake drže živahnim i spremnim za vježbanje: što više kretanja i aktivnosti, bolje će se osjećati. I to se ne odnosi samo na doček Nove godine. Ne podnosiš baš dobro teške božićne jelovnike i žestoka pića. Umjesto toga, Novoj godini nazdravi uz nešto laganije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Ribe

Ljubav: Ribe su jedan od najsretnijih znakova tijekom ovih praznika. Venera i Jupiter osiguravaju puno radosti i dobru porciju ljubavi. Ribice u vezi osjećat će se prekrasno sigurno u vezi, a one slobodne bit će uspješne na božićnim spojevima. U novogodišnjoj noći flert će biti opet malo kaotičniji pa je dobro ako si "onog pravog" već detektirala prije.

Posao: Profesionalne ambicije su ograničene. Merkur i Mars se kreću dijagonalno, pa je bolje ići polako. S druge strane, Saturn preporuča da središ svoje dokumente i pažljivo provjeriš možeš li uštediti smanjujući troškove. Nije potrebno ništa više od toga.

Zdravlje: Venera ribama do 29. prosinca osigurava uživanje i dobru zabavu. Njega i wellness imaju odličan učinak, a tvoja karizma je impresivna. S druge strane, manje je vjerojatno da ćeš u ovom periodu ostvariti svoje sportske ambicije. Sad je opuštanje u fokusu. 

Ovan

Ljubav: Mars donosi pravi wow faktor u ljubavni život ovnova. Samci blagdane mogu ikoristiti za online upoznavanje jer ih pokreće želja za ljubavnim uzbuđenjima - zapravom na platformi za upoznavanje vrlo ih vjerojatno čeka poseban božićni dar... Ovnovi u vezi prolaze povoljnu fazu u kojoj se posebno dobro slažu s partnerom i ovo je pravo slavlje ljubavi.

Posao: Puni hrabrosti, ovnovi čak i tijekom praznika razvijaju ideje za buduće projekte. I to nije sve. Merkur će im biti od pomoći pri pronalaženju posebno dobrih poslovnih ponuda. Pametni ovnovi kupuju stvari poslije Božića pa će i financijski bolje proći.

Zdravlje: Planet moći Mars puni pripadnike ovog znaka energijom, uživaju zato u vježbanju i dugim šetnjama tijekom praznika, no ovnovi su u prvom redu i kad treba slaviti. I samo naprijed, slatka iskušenja sasvim dobro podnosite!

 | Autor: Instagram@helenacuesta Instagram@helenacuesta Foto: Instagram@helenacuesta

Bik 

Ljubav: Bikova čvrstoća se očituje i u ljubavi i kao samac nemate volje za brzim osvajanjima. Bikovi više vole ići polako kad je riječ o novim poznanstvima. Ako si već u vezi, partner se može u potpunosti osloniti na tebe. Odanost koju bikovi duguju Jupiteru je njihova velika vrlina pa tako i Božić najradije slave sa svojom obitelji i uz uobičajene tradicije.

Posao: Ako već moraš raditi, napravi planove za sljedeću godinu. Imaš ispravnu strategiju i jasan stav što vrijedi, a što ne. Radiš na svom napredovanju i spremna si preuzeti važniju ulogu u timu. Međutim, još uvijek preostaje razjasniti nekoliko financijskih detalja kako bi bila sasvim zadovoljna. 

Zdravlje: Jupiter i Saturn zaslužni su za zdrav odnos prema životu. Disciplinirana si u treniranju, uživaš u zimskim sportovima i ciljano oblikuješ svoje tijelo. Ali također uživaš i u dobroj hrani. Ovdje budi oprezna jer si trenutno skloni udebljanju.

Blizanci

Ljubav: Zvijezde unose malo nemira tijekom blagdana. Blizanci vole raspravljati o raznim temama i ponekad u tome mogu pretjerati. Merkur i Mars te čine pomalo agresivnom u ovom periodu. Budi malo nježnija i božićna sezona bit će opuštenija za sve. Ako si slobodna bit ćeš prilično hrabra kada je riječ o online spojevima. Probaj biti malo suzdržanija, da nekog ne preplašiš.

Posao: Trenutačno postoji mali problem s radom u timu. Blizanci imaju čvrste ideje o tome kako organizirati svoj posao i zadatke. Ali drugi to mogu vidjeti drugačije. Probaj biti opreznija i pažljivija - to će pomoći u komunikaciji i financijskim pitanjima.

Zdravlje: Mars je izazovan u ovom tjednu, a to znači da će blizanci poželjeti ovaj period učiniti lakšim za sebe. Potrebno im je više vremena za opuštanje, njegu te više sna. Čitanje i meditacija donijet će mentalnu ravnotežu tijekom blagdana, a svjesno udaljavanje od svakodnevice pomoći će da napuniš baterije. 

Rak

Ljubav: Ljubav i harmonija vladaju ovim tjednom, a zvijezde rakove čine maznim i punima ljubavi - čineći Božić pravim slavljem ljubavi. Rakovi samci ovaj su tjedan veseli, komunikativni i blistaju posebnim sjajem. Bit će simpatični i dopadljivi, a i Kupid je na njihovoj strani tijekom blagdana.

Posao: Ovaj tjedan nemaš velikih poslovnih ambicija. Iako Venera potiče sve kreativno i ugodne kontakte, ne treba očekivati ​​važne profesionalne novosti. No urođena pažnja rakova da pošalju božićnu čestitku ili mali dar i održavaju važne kontakte, bit će itekako dobro primljena.

Zdravlje: Ovaj tjedan sve je opušteno i u znaku Božića. Venera i Jupiter podstiču životnu radost rakova koji će razmišljati  optimističnije, a raste i njihov energetski barometar. Rakovi imaju dovoljno snage za zabavu ili planiranje putovanja u slobodno vrijeme.

 

Lav

Ljubav: Nažalost, romantika baš nije dobro aspektirana, ali zato, zaslugom Marsa, erotika jest. Slobodni lavovi će otvoreno koketirati i upuštati se u veze nabrzaka. U vezama je moguća ljubomora i mnogi će lavovi testirati svoje granice. Usmjeriš li energiju na tebi najdražu osobu, možete uživati ​​u erotskim trenucima i oboje biti sretni.

Posao: Merkur i Mars također potiču ambicije svojstvene lavu i tijekom Božića. Ne voliš pauzirati i kad imaš neku ideju želiš ju što prije ostvariti. Međutim, kreativne planove još treba doraditi prije provedbe. Što se novca tiče, lavovi su trenutno velikodušni, ali ne i nepromišljeni.

Zdravlje: U formi si i dobro podnosiš božićnu strku. U slobodno vrijeme voliš biti na svježem zraku i duboko udisati svježi zrak. Mars potiče želju za vježbanjem, ali Venera i Jupiter također potiču zabavu tijekom praznika. Ravnoteža je savršena.

 | Autor: Instagram@styleherstrong Instagram@styleherstrong Foto: Instagram@styleherstrong

Djevica

Ljubav: Slobodne djevice raspoložene su za zabave, flert i erotska uzbuđenja. Venera i Jupiter omogućuju im upoznavanje uzbudljivih ljudi tijekom praznika, a osjećaji se brzo razvijaju. Jesi li u vezi? Venera i Jupiter pomoći će da vas dvoje porazgovarate o nečemu što se više ne smije odgađati. Nakon toga možete bolje i prije svega bezbrižnije uživati ​​u zajedničkom vremenu.

Posao: Svi poslovi koji zahtijevaju kreativnost teku više nego glatko, djevice su vrlo uspješne u osmišljavanju ideja. Pritom će i s lakoćom motivirati ljude oko sebe. Na financijama moraju malo poraditi, Merkur pokazuje da nisu baš svi ti troškovi nužni. Postoji mogućnost uštede koju ne koristite dovoljno.

Zdravlje: Mars je izazovan, što jasno govori: važno je da slobodno vrijeme provodiš manje burno. Što više uživaš u mentalnom opuštanju, to će tvoj um bolje raditi. Što se tiče treninga snage, za Božić je potreban lakši program. Kozmetički proizvodi i proizvodi za njegu kože, s druge strane, djeluovat će posebno dobro na Djevice.

Vaga

Ljubav: Samouvjerena si i uživaš u svom single statusu, ali voliš kad ti muškarci pristupaju i udvaraju. U vezama stvari idu dobro, ali čini se da nešto nedostaje - i ne bi trebala podcijeniti ovu fazu. Osoba koju voliš trenutačno ti ne može udovoljiti.

Posao: Možda na početku godine nisi osobito ambiciozna, ali neke dobre ideje za budućnost ti se motaju po glavi, Venera te čini kreativnom. Dobro se slažeš sa svima u radnom okruženju i uspostavit ćeš neke važne kontakte.

Zdravlje: Ovo je posebno povoljan tjedan za rasterećenje od briga, duhovnost i meditaciju, bit će ti lako prepustiti se i doista se opustiti. Noću bolje spavaš. Merkur i Venera promiču radost života i tvoju sposobnost da uživaš.

 | Autor: Instagram@hannalhomeau Instagram@hannalhomeau Instagram@hannalhoumeau

Škorpion

Ljubav: Već na početku godine na ljubavnom polju ti dobro ide i mogla bi se uskoro totalno zaljubiti. Parovi imaju dobar odnos, slažete se i uzbuđuju vas iste stvari. Zajedno sada možete postići sve.

Posao: Jasna struktura i izvediva rješenja ono su što možeš ponuditi na poslu na početku godine. Znaš što treba raditi i vrlo si pouzdana. Mudro raspolažeš novcem. Obraćaš pozornost na cijene i hvataš dobre prilike.

Zdravlje: Puna si energije, mentalno i fizički jaka. Pazi na prehranu i u svakodnevni život uključi dovoljno odmora. Čak i ako možeš mnogo toga jer si u izvrsnoj formi, znaj da su ti ipak potrebne ove faze smirivanja i odmora.

Strijelac

Ljubav: Venera i Mars donose sreću u ljubavi, znaš kako začiniti vezu. Maštovita si i spremna na eksperimente, posebno kada je u pitanju erotika. Slobodni strijelci su vrlo temperamentni i kreativni kad je flert u pitanju, brzo preuzimaju inicijativu kada im se netko sviđa.

Posao: Širom otvorenih ruku dočekuješ nove izazove. Iznimno si motivirana, posebno ako imaš puno slobode u rješavanju svojih zadataka. Uživaš u kreativnosti, a znaš se i dobro prezentirati. Imat ćeš sreće i s novcem: Merkur pomaže da najbolje iskoristiš prilike koje dolaze. 

Zdravlje: Mars te opskrbljuje obiljem energije i optimizma. Samopouzdanje je na visokom nivou, a tobom vlada unutarnji mir. Voliš biti aktivna u svakodnevnom životu, ali priušti si i malo slatkog života u slobodno vrijeme. Od petka se stvari usporavaju jer Mars izlazi iz tvog horoskopskog znaka.

 

Photo: Instagram@riumbaumarta

Komentari 0