Horoskop

Tjedni horoskop: Vrijeme domjenaka i zabave (jupi!), ali na poslu nas svejedno čeka dosta zavrzlama

  • Puno stvari moglo bi ovaj tjedan krenuti drugačije nego što bismo željeli
  • Ali, život je ono što se događa dok smo zauzeti marljivim smišljanjem drugih planova
  • Zato ostani fleksibilna, suoči se sa stvarima umjesto da se skrivaš ispod pokrivača i pogledaj kakav te tjedan očekuje prema tvom horoskopskom znaku 

Merkur u utorak napušta znak strijelca i ulazi u znak jarca. To će nas natjerati da počnemo temeljite promišljati, ali sada ipak ne trebamo računati na iskričave, nove ideje. 

Možda vas zanima 5 horoskopkih znakova koji će prije živjeti nevjenčano nego u braku, oni ne vjeruju u 'papir' Rubrika Life&style Life&style

Tjedni horoskop od 5. do 11. prosinca 2022. godine

S Merkurom u znaku jarca organizirat ćemo svoje misli i moći ćemo se usredotočiti na bitno. Također ćemo razmišljati kritičnije i bit ćemo više zainteresirani za poslovna pitanja. Možda sada sporije shvaćamo nove stvari, ali radimo temeljitije, pamtimo naučeno i možemo to iskoristiti kad nam zatreba.

Međutim, moramo imati na umu da je Merkur ovaj tjedan u napetosti s Jupiterom, koji je sklon pretjerivanju i ne uspijeva ispuniti sve što obećava. Pitanje koje nas sada zaokuplja u različitim područjima života: Za što sam doista sposobna, što je u mojim mogućnostima?

Možda ćemo se brzo predomišljati. Činjenica je da suprotne energije mogu uzrokovati zbunjenost i nesigurnost u svim područjima života. Premda osjećamo određeni poriv za djelovanjem, jer su dva planeta u izazovnom kvadratu, ne bismo trebali donositi ishitrene odluke. To utječe na sve znakove zodijaka, a osobito na jarca i ribe.

Jarac

Ljubav: Samci su sada koketno raspoloženi i super su atraktivni. Jupiter i Uran potaknut će te na susrete s vrlo posebnim ljudima. Očekuje te buđenje emocija. Parovi se izvrsno slažu i osvježit će vezu s više elana, vesele komunikacije i erotskog uzbuđenja.

Posao: Trenutačno si fleksibilna u svom poslu. Međutim, teško ćeš smisliti nešto novo ili započeti novi projekt. Financije su sasvim dobre. Tvoje ideje i proračun se bolje slažu. Imaš oko za dobru kvalitetu po niskoj cijeni.

Zdravlje: Dobro iskoristi vrijeme za odmor i njegu te se razmazi finom masažom. Zahvaljujući Jupiteru lako ćeš se opustiti i brzo isključiti. Uran će ti pomoći da intenzivnije uživaš u svemu lijepom.

Tjedni horoskop | Autor: shutterstock shutterstock Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Samci imaju sada izvrsnu priliku pronaći simpatične sugovornike. Romantična kraljica Venera i erotični Mars pojačat će tvoju privlačnost. Parovi će uživati u zajedničkim trenucima i osvježit će svoju vezu uz iskričavu sofisticiranost i puno raznolikosti.

Posao: Imaš velike planove. Motivirana si i uistinu zainteresirana za nove izazove i inovativne koncepte. Ali, ne provlačiš samo svoje ideje. U poslu se oslanjaš na poštenje i timski rad. Zapravo, želiš optimizirati svoje financije, ali si sklona lijepim i luksuznim stvarima.

Zdravlje: Planet moći Mars i planet discipline Saturn čine ti dobro i izgrađuju te. Uživaš u vježbanju i treninzima. Povećat ćeš svoj učinak, postavljati si ambiciozne ciljeve u sportu i ostvarivati ih. Jako će ti goditi šetnje po svježem zraku. 

Ribe

Ljubav: Zvijezde sada ohrabruju samce da testiraju svoj utjecaj na ljubavnom polju i da krenu u flertovanje. Moguće su brze afere, ali ako se zaljubiš, uzmi si vremena. Ako si već u vezi, čuvaj se ljubomore ili posesivnosti. Dobro je to što ti instinkt pomaže da ispravno klasificiraš svoje osjećaje.

Posao: Trenutačno ti posao izgleda rutinski. Radiš koncentrirano i napreduješ u svojim projektima. Neptun ti pomaže da ispravno procijeniš kolege, kupce i šefa s ljudskog gledišta. Kreativnost ti je trenutačno u blokadi. 

Zdravlje: Tvoja razina energije spustila se na prosječnu. Treniraj redovito, ali čim osjetiš da ti treba opuštanje i oporavak, napravi stanku. Neptun potiče miran san i sve što te smiruje.

Ovan

Ljubav: Njeguješ svoju vezu, a Venera sada osigurava sklad i omogućuje rast međusobnog razumijevanja. Dobri razgovori će još više poboljšati vezu. Nježnost i senzualnost igraju glavnu ulogu. Slobodni će biti otvoreni za više zbližavanja, izlaske i kontakte sa zanimljivim ljudima. To se može razviti u flert, ali i nešto više…

Posao: Sunce i Venera pomoći će ti da poboljšaš svoj položaj na poslu. Oduševljavat ćeš sve svojim kreativnim idejama i bit ćeš jako dobar timski igrač. Ali, pripazi na troškove. Sada je dobro vrijeme za prepoznavanje potencijalnih ušteda.

Zdravlje: Venera potiče tvoju stranu koja voli zabavu i daje ti puno samopouzdanja. Osim toga, postižeš vrhunske rezultate u njezi kože i u svemu što činiš kako bi izgledala dobro. Isplatit će ti se ulaganja u ljepotu i wellness. Mars ti daje novu energiju.

Bik

Ljubav: Jupiter ti trenutačno daje najbolje vibracije za zadovoljstvo i sklad u vezi. Ti i tvoj partner doživljavate stabilnu i harmoničnu fazu. Kao samac se osjećaš dobro, uživaš u slobodi, a opet si otvorena za sve mogućnosti koje ti sudbina i sretni planet Jupiter nude.

Posao: Svakodnevni posao ide ti dobro. Nemaš problema s određenom rutinom i cijeniš upravljiv način rada. Vrlo dobro preuzimaš odgovornost, jer Jupiter jača tvoje samopouzdanje. Dokazat ćeš se kao vođa tima. Merkur ti također pomaže u pametnom upravljanju novcem.

Zdravlje: Zahvaljujući Jupiteru, fizički si spremna za sve izazove koji se mogu pojaviti. Jupiter također potiče radost uživanja: slastice su trenutačno u velikoj potražnji. Stoga se nemoj zaboraviti puno kretati. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Erotski planet Mars te sada mazi i pazi. Samci su raspoloženi za erotske avanture. Odgovarat će ti kratke i slatke veze. Parovi se oslanjaju na sofisticirano zavođenje i žele motivirati partnera na više akcije u krevetu. Seksi igračke i promjene položaja su dobrodošle.

Posao: Poprilično brzo ćeš se razvijati i brzo ćeš postajati entuzijastična za nove projekte. Želiš napredovati i nešto postići. Konačno optimalno možeš riješiti financijska pitanja.

Zdravlje: Mars te održava u formi i tjera te na akciju i tjelovježbu. U slobodno vrijeme boravi što češće na svježem zraku i učini nešto za svoju kondiciju. Izazovi i kondicijski treninzi bit će ti zabavni. Vrijedi sljedeće: što ih je više, to bolje!

Rak

Ljubav: Zvijezde ti bude želju za samostalnošću. Samci uživaju u svojoj slobodi i činjenici da mogu raditi što god žele. Parovi se trenutačno ne prilagođavaju najbolje i treba im više prostora. Strpljenjem, razumijevanjem i dobrim razgovorima možete brzo ublažiti sve nesporazume koji nastanu.

Posao: Tražit ćeš nove ideje i profesionalne izazove. Pazi na prilike koje ti se otvaraju. Može biti stresno, jer sve želiš obaviti odmah. Dodatni savjet: kada je u pitanju timski rad, instinkt se računa.

Zdravlje: Kako bi ostala u formi i izgradila kondiciju, nisu ti potrebni složeni planovi treninga. Kondiciju možeš održati uz samo nekoliko učinkovitih vježbi. Jednostavno ostani kod kuće u slobodno vrijeme, opusti se uz dobar film i puno spavaj: to će ti pružiti opuštanje koje ti je sada potrebno.

Lav

Ljubav: Venera će te mamiti na flert. Napokon su samci spremni za više. Parovi osvježavaju svoju vezu, poigravaju se vještinom zavođenja i osiguravaju više zabave u krevetu. Također sve dobro funkcionira u svakodnevnom životu.

Posao: Ovo će biti sjajan tjedan za tvoju karijeru. Osigurat ćeš si više priznanja i bit ćeš u centru pažnje na poslu. Kreativni zadaci i sva pitanja o kompetencijama i odgovornosti mogu se lako razjasniti. Kad su investicije u pitanju, nećeš se oslanjati na velika obećanja, nego ćeš sve sama kalkulirati.

Zdravlje: Venera ti sada daje dodatnu dozu samopouzdanja. Uživat ćeš u jelu i odvojit ćeš vrijeme za sve lijepo. Nemoj zanemariti ni trenutke opuštanja. Navečer se brzo isključi i dobro opusti.

Djevica

Ljubav: Razlike u mišljenjima su neizbježne. Parovi trebaju sada dugu uzicu i nimalo kritičnog partnera. Ako se malo makneš s puta i  osloniš na toleranciju, bit ćeš puno opuštenija. Samci svjesno uzimaju više vremena za sebe i koče flertovanje i spojeve.

Posao: Pred tobom je naporan tjedan u kojem moraš obaviti puno toga. Ali, dovoljno si samouvjerena i sve ćeš svladati s velikom fleksibilnošću i unutarnjim mirom. Osim toga, Merkur ti pomaže u svemu što je vezano s financijama.  

Zdravlje: Napeti Mars ti snižava razinu energije. Zahvaljujući Veneri ćeš osjetiti da ti malo povlačenja i više vremena za razmišljanje dobro dođe. 

Vaga

Ljubav: Kao samac odisat ćeš svojim šarmom i imat ćeš magnetski učinak na ljude oko sebe. Venera i Mars čine te favoritom za najbolji flert tjedna. Parovi doživljavaju harmoničnu fazu i ponovno se zbližavaju. Vas dvoje bit ćete savršeno usklađen tim.

Posao: Dobar si timski radnik i razvijat ćeš puno empatije. Cijenit će te jer si prijateljski raspoložena i sposoban kolega. Freelanceri će si osigurati dobre ugovore i impresionirati klijente velikom pouzdanošću. Dobit ćeš puno priznanja. Na financijskoj razini si usmjerena na sigurnost, što je sada jako dobro. 

Zdravlje: Mars sada usmjerava puno moći na tebe. Djeluje kao izvor snage i tjera te dalje. Ambiciozna si kada je u pitanju kondicijski trening i možeš izdržati zahtjevno opterećenje u svakodnevnom životu. Savjet: Maske ili pilinzi jako su dobri za kožu.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Jupiter i Neptun osiguravaju inspirativnu i uzbudljivu fazu za parove. Razmišljat ćete na jednak način i razumjeti se gotovo bez riječi. Samci će aktivno tražiti te imati šesto čulo za seksi susrete.

Posao: Sretan planet Jupiter nudi ti prilike za napredovanje. Imaš vezu s ljudima koji te podržavaju i pojavljuju se dobre prilike. Kada je riječ o štednji i ulaganju, jako ćeš se dobro snalaziti u tome.

Zdravlje: Zvijezde jako pozitivno utječu na vaše stanje. Imaš jake živce, optimistična si i puna snage. 

Strijelac 

Ljubav: Venera pojačava tvoj seksepil i samopouzdanje. Samci će biti jako komunikativni i teško će im tko moći odoljeti. Parovi će biti tim koji pobjeđuje na svim razinama.

Posao: Zahvaljujući Veneri možeš se osloniti na svoj šarm kada ćeš pregovarati o uvjetima i cijenama. Također ćeš biti jaka u predavanjima, prezentacijama proizvoda ili umrežavanju.

Zdravlje: Venera ti poboljšava raspoloženje i budi znalca u tebi. Svjesno stavi lijepe stvari u životu u prvi plan. Treba ti promjena okoline, opusti se uz kreativne hobije i traži inspiraciju za svoju dušu. 

Party Možda vas zanima Počinje vladavina strijelca: Najveći pozitivci i partijaneri horoskopa ipak imaju nekoliko mana... Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0