Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Venera u znaku lava stavit će ljubavne veze na ispit, ali tri znaka će imati strastven tjedan

Horoskopski znak lav poznat je po kvalitetama kao što su kreativnost, velikodušnost i samopouzdanje. Dok se Venera kreće kroz taj znak, tada osobito strastveno volimo. Puno smo hrabriji u priznavanju osjećaja – zaiskri u novoj ljubavi, a u postojećoj vezi osjeti se dašak svježeg zraka.

Tjedni horoskop od 5. do 11. lipnja 2023. 

Ljubavni život mogao bi sada biti predivan da nema Plutona u opoziciji s planetom ljubavi, Venerom. Pluton nas početkom tjedna mami na veliku posesivnost i ljubomoru, a oni su otrov za vezu. Pluton simbolizira princip u kojem nešto treba umrijeti kako bi moglo nastati nešto novo, a u astrologiji se povezuje s našim međuljudskim odnosima kroz aspekt s Venerom. To znači da je duboka transformacija pred nama – nadajmo se nabolje! 

Jarac

Ljubav: Parove očekuje inspirativna i uzbudljiva faza. Oboje razmišljate na isti način i razumijete se bez riječi. Samci aktivno traže partera i imat će uspjeha: Ovaj tjedan imat ćeš sedmo čulo za posebne susrete koji će te dirnuti u srce.

Posao: Sretan planet Jupiter potiče te i nudi ti prilike za napredovanje. Povezat ćeš se s ljudima koji te podržavaju i koji su važni za tvoj profesionalni napredak. Kad je riječ o akumulaciji imovine i investicijama, tu si majstor. Merkur te podržava u povećanju imovine. 

Zdravlje: Na tebe će utjecati puno pozitivnih kozmičkih vibracija. Imat ćeš jake živce i razmišljati vrlo pozitivno. Osim toga, punit ćeš si baterije i duša će ti oživjeti. Razina energije ti je sada visoka i imaš puno povjerenja u sebe. Ali, također se možeš opustiti. U savršenom si balansu. 

 | Autor: Instagram/@street_style_paris Instagram/@street_style_paris Foto: Instagram/@street_style_paris, Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Samci uživaju u svojoj slobodi i činjenici da mogu raditi što god žele. Potraga za ljubavlju može pričekati još malo. Tvoj fokus je sada ljubav prema sebi. Vodenjaci u vezi se trenutačno ne prilagođavaju baš najbolje. Treba ti više slobode i prilike da slijediš svoje ideje. Strpljenjem, razumijevanjem i dugim razgovorima ublažavat ćeš nastale nesporazume u vezi.

Posao: Sunce obasjava tvoje prednosti i pokazuje te u pravom svjetlu. Sada si okrenuta budućnosti i za to dobivaš pljesak. Budući da se Mars i Jupiter susreću, potrebno ti je puno strpljenja s kolegama, kupcima ili šefom. Postoji problem s timskim radom, a financijski projekti još nisu do kraja razrađeni. Ali, budući da držiš na oku dugoročni razvoj događaja, nećeš dopustiti da te uznemire kratkoročne poteškoće.

Zdravlje: Sunce te dovodi u dobro raspoloženje i budi želju za zdravim načinom života. Ali, budi oprezna, tvoj energetski barometar je nizak i pokazuje da bi trebala usporiti. Ravnoteža u svim područjima je sada jako važna. Kad si u nedoumici, imaj na umu da je manje više.

Ribe

Ljubav: Samci su koketno raspoloženi i privlačni. Jupiter i Uran omogućuju lijepe susrete s dobrim izgledima. Parovi se dobro slažu i osvježavaju vezu. Vas dvoje se sada jako dobro zabavljate zajedno i uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Posao: Izuzetno si fleksibilna i imaš smisla za inovacije i održivost, a to je prava mješavina uspjeha. Jako dobro razjašnjavaš tehnička pitanja. Financije ti idu jednako dobro. Tvoje ideje i proračun jako se dobro slažu. 

Zdravlje: Radit ćeš puno za svoju dobrobit. U sportu, s druge strane, malo uspori. Jupiter stavlja tvoje duhovne potrebe u fokus. Sada se lako možeš opustiti i brzo isključiti, jer točno znaš kada ti je dosta zabave i kada je vrijeme da se uputiš na kauč ili u krevet.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovih 5 horoskopskih znakova više vole životinje nego ljude Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Samci imaju sada velike šanse za sreću u ljubavi. Romantična kraljica Venera i erotični Mars pojačavaju njihovu privlačnost. Zaljubljeni ovnovi će uživati u svakoj zajedničkoj minuti i osvježiti vezu iskričavom profinjenošću i uzbudljivim novim idejama.

Posao: Imaš velike planove, i to s pravom. Zainteresirana si za nove izazove i inovativne koncepte i sada jako napreduješ. Ali, to ne radiš sama. Tvoj timski duh je izvrstan, oslanjaš se na poštenje i kolegijalnost na svom poslu. Što se tiče financija, jako dobro stojiš.

Zdravlje: Mars djeluje svježe na tebe i tjera te da poželiš vježbati i trenirati. Povećavat ćeš svoj učinak, postavljati si ambiciozne ciljeve u sportu i ostvarivati ih. Upijanje nekoliko zraka sunca tijekom vožnje biciklom ili šetnje izvrstan je izvor energije za tebe.

 | Autor: Instagram/@street_style_paris Instagram/@street_style_paris Foto: Instagram/@street_style_paris, Tjedni horoskop

Bik

Ljubav: Samci sada žele doživjeti nešto lijepo. Zvijezde te potiču da testiraš svoj utjecaj na ljubavnom polju. Moguće su brze afere, ali ipak se nećeš još ozbiljno zaljubiti. Bikove u vezi će ljubomora ili posesivnost učiniti jako emocionalnima. Dobro je da ti tvoja čvrsta priroda pomaže da pravilno klasificiraš svoje osjećaje i da ne dramatiziraš.

Posao: U ovom trenutku ti posao izgleda rutinski. Radiš koncentrirano i napreduješ u svojim projektima. Sretni planet Jupiter pomaže ti da ispravno procijeniš kolege, kupce, ali i šefa s ljudske točke gledišta. Međutim, imaš svoje poglede i ne želiš plivati u mainstreamu. A ponekad se čini kao da iz principa želiš neke stvari učiniti drugačije. Nemoj pretjerivati. Treba se držati isprobanog i provjerenog. 

Zdravlje: Merkur ti sada daje jake živce, a Jupiter puno povjerenja. Tvoja se razina energije u međuvremenu smjestila na sredinu. Redovito ćeš trenirati. Ali, također ćeš osjetiti kada je bolje opustiti se i osloniti se na odmor u pravo vrijeme.

Blizanci

Ljubav: Venera osigurava sklad i omogućuje rast međusobnog razumijevanja. Novoj bliskosti pridonose i dobri razgovori. Ali, nije zanemarena ni senzualna strana. Kao samac otvorena si za nešto novo. Izlazit ćeš i upoznavati drage ljude. Treba pričekati i vidjeti hoće li od toga biti nešto više. Samo polako…

Posao: Sunce i Venera pomoći će ti da se i dalje usavršavaš i da se pokažeš na poslu. Uvjeravat ćeš nadređene kreativnim idejama i bit ćeš jako dobar timski igrač. Ali, kada je novac u pitanju, stvari ne idu baš tako glatko. Važno je bolje paziti na troškove. Ovo je dobro vrijeme da provjeriš potencijalne uštede.

Zdravlje: Sunce i Venera zovu te na zabavu i daju ti novo samopouzdanje. Želiš se dobro provesti - i hoćeš. Ovaj tjedan postizat ćeš osobito dobre rezultate u njezi i u svemu što radiš za sebe. Ulaganja u ljepotu i wellness se isplate. Ali, jaka si i u sportu, a Mars ti daje novu energiju.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima rođeni su šarmeri, s njima je užitak biti u društvu Miss7 Horoskop

Rak

Ljubav: Jupiter ti sada daje najbolje vibracije za zadovoljstvo i sklad u vezi. Oni koji su solo, uživat će u svojoj slobodi, ali ipak će biti otvoreni za sve mogućnosti koje im sudbina i sretni planet Jupiter nude. A ima ih sada poprilično!

Posao: Svakodnevni posao ide ti dobro. Sada nemaš problema s određenom rutinom i cijeniš upravljiv način rada. Izvrsno podnosiš odgovornost, jer Jupiter jača tvoje samopouzdanje. Dokazat ćeš se i kao vođa tima. Merkur ti pomaže i u novčanim problemima. Točno znaš kako iz svake situacije izvući još više.

Zdravlje: Zahvaljujući Jupiteru spremna si za sve izazove. Tvoj energetski barometar je vrlo visoko i stoga možeš imati puno povjerenja u sebe ovaj tjedan. Ali, Jupiter također potiče radost uživanja. Pazi da ne pretjeraš sa slatkim jelima. 

Lav

Ljubav: Venera i Mars u lavu potiču samce na erotske avanture. Mogla bi uskoro pronaći svoju novu veliku ljubav. Lavovi se u vezi oslanjaju na sofisticirano zavođenje i uvijek iznova iznenađuju partnera novim idejama. Duhovna veza između vas dvoje je jaka i čini vas sretnima.

Posao: Puna si entuzijazma i lako se oduševljavaš novim idejama. Želiš napredovati i postići nešto, i hoćeš! Financijska pitanja ćeš optimalno riješiti ako bolje pogledaš cijene i uvjete. Manje eksperimentiraj s novcem.

Zdravlje: Mars te održava u formi. Imat ćeš potrebu za kretanjem. U slobodno vrijeme boravi što češće na svježem zraku i učini nešto za svoju kondiciju. Što se kondicijskog treninga tiče, sada vrijedi moto: što više, to bolje! 

 | Autor: Instagram/@street_style_paris Instagram/@street_style_paris Foto: Instagram/@street_style_paris, Tjedni horoskop

Djevica

Ljubav: Kao samac si u središtu pažnje zvijezda. Sretni planet Jupiter povećava tvoj seksepil i samopouzdanje. Komunikativna si, šalješ lajkove i razgovaraš sa svakim tko ti se sviđa. U vezi postoji gotovo magnetska privlačnost između vas dvoje. Vi ste tim koji pobjeđuje na svim razinama.

Posao: Tražit ćeš nove ideje, jer trebaju ti novi izazovi. Rutinski poslovi moraju čekati, jer imaš važnijih stvari na umu. I pazit ćeš na svoj novac: Pametno planiranje proračuna i isplative financijske strategije za tebe su nešto što se podrazumijeva. A dobre prilike nisu daleko. Financijski planet Merkur i glasnik sreće Jupiter optimalno promoviraju sve poslove.

Zdravlje: Ne trebaš složeni plan treninga kako bi ostala u formi i izgradila svoje tijelo. Kondiciju možeš održavati uz nekoliko učinkovitih vježbi. A dobro znaš da je i odmor između njih također važan. Jednostavno ostani kod kuće u slobodno vrijeme, opusti se uz dobar film i spavaj dugo, jer to će ti pružiti opuštanje koje ti je potrebno.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi i više puta završe slomljena srca prije nego što upoznaju srodnu dušu Miss7 Horoskop

Vaga

Ljubav: Slobodni će tražiti uzbuđenje. Sada se također želiš zaljubiti u nekoga. Šanse da se to dogodi su jako dobre. Sunce i Venera će te pogurati. Konačno si spremna za nešto više i ozbiljnije! Vage u vezi će osvježavati svoju vezu, poigravati se sa svojom umjetnošću zavođenja i mogu biti bezbrižne. 

Posao: Bit će to doista dobar tjedan za tvoju karijeru. Dobit ćeš puno priznanja i biti u središtu pažnje. Kreativni zadaci i sva pitanja o kompetencijama glatko će se razjasniti. Financije također imaš pod kontrolom: Sunce i Mars pomoći će ti da dogovoriš dobre cijene.

Zdravlje: Sunce i Venera daju ti dodatnu dozu samopouzdanja. Uživat ćeš u jelu i odvojiti vrijeme za razne lijepe stvari. Čak i nakon dugog i napornog dana brzo ćeš se isključiti i dobro odmoriti.

Škorpion

Ljubav: Nesuglasice su u zraku. Škorpioni u vezi trebaju dužu uzicu i sve - osim kritičnog partnera. Rješenje za održavanje harmonije: Malo se izbjegavajte, a inače budite oboje tolerantniji. Samci će svjesno uzimati više vremena za sebe te će kočiti flertovanje i spojeve.

Posao: Sada imaš puno posla pa su mogući stres i neočekivane promjene planova. Ali, to ti neće biti veliki problem. Djeluješ samouvjereno i sve ćeš svladavati s velikom fleksibilnošću i unutarnjim mirom. Saturn ti čuva leđa. Ali, također jasno daje do znanja da se financijske obveze moraju pažljivo razmotriti.

Zdravlje: Napeti Mars izaziva te i snižava razinu energije. To za tebe znači sljedeće: Samo polako u slobodno vrijeme! Saturn želi da se malo povučeš i iskoristiš vrijeme za razmišljanje. Shvaćaš kako svoj život možeš još više usmjeriti u pravcu koji ti se čini malo boljim. Dobra stvar u vezi s tim: Promjene koje sada napraviš imat će trajno povoljan učinak.

 | Autor: Instagram/@street_style_paris Instagram/@street_style_paris Foto: Instagram/@street_style_paris, Tjedni horoskop

Strijelac

Ljubav: Samci zrače svojim šarmom i imaju magnetski učinak na svoje fanove. Venera i Mars čine te favoritom za najslađi flert tjedna. Strijelci u vezi doživljavaju apsolutno skladnu fazu i osjećaju golemu bliskost. Spremna si za sljedeći korak u vezi. Možda čak i za korak do oltara…

Posao: Bit ćeš cijenjena kao simpatičan i sposoban kolega. Osiguravat ćeš si dobre ugovore i impresionirati šefa ili svoje klijente velikom raznolikošću ideja i kreativnosti. Također ćeš htjeti proslaviti svoje uspjehe s jednim ili dva mala luksuza. To ti neće biti preveliko financijsko opterećenje, dapače, djelovat će na tebe motivirajuće.

Zdravlje: Mars djeluje na tebe kao izvor snage i pokreće te. Što se tiče kondicije i treninga, ambiciozna si. Ali, brineš i o svojim emocionalnim potrebama te uživaš u lijepim trenucima s najdražim osobama i obilju njege, kao i svemu što te čini sretnom.

 

Photo: Instagram/@street_style_paris

Komentari 0