Horoskop

Tjedni horoskop: Većinu znakova očekuje tjedan prepun romantike i dobre zabave

  • Prolazimo kroz poseban portal, ekvinocij, odnosno ravnodnevnicu 
  • To nas lagano uvodi u predivno vrijeme vage-sunca, koje će na svoj poseban način osigurati ravnotežu
  • Mladi mjesec 25. rujna bio je poziv na mir sa samom sobom…

Tvoje je srce sada širom otvoreno. I to ne samo za novu vezu, nego i za pomirenje. U petak i subotu zvijezde raspoložene za tulumarenje pa i tebe pozivaju da se opustiš, pustiš mozak na pašu i slaviš! 

Možda vas zanima Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Tjedni horoskop od 26. rujna do 2. listopada 2022.

Ubrzo nakon mladog mjeseca počinje rasti razina energije. Konstelacija sunca i Jupitera daje nam puno strpljenja te nas potiče na suradnju i dobru komunikaciju. Venera i Merkur susreću se s Plutonom pa veze koje sada stvorimo trajat će zauvijek, bilo one poslovne ili romantične…

Jarac

Ljubav: Za samce je sada prijateljstvo jako važno. Prije nego što završiš s nekim u krevetu, želiš znati što ga točno pokreće. U obzir dolaze samo oni koji pokažu pamet i empatiju. Parovi trebaju više strpljenja sa svojim partnerom. Nježnost je sada važnija od puno riječi.

Posao: Imat ćeš na umu svoju karijeru, ambiciozna si, a ipak fleksibilna. Merkur će ti pomoći u argumentima, pregovorima o cijenama i umrežavanju. Naravno, to će pozitivno utjecati na tvoju financijsku situaciju. Bit ćeš jako dobra u planiranju i projektima koji se odnose na IT i računala.

Zdravlje: Imaš vrlo dobru svijest o tijelu. Gotovo intuitivno jedeš ono što ti čini dobro i onda se krećeš kada ti odgovara. Zahvaljujući neobično povoljnim zvjezdicama za sve vezano uz odmor i opuštanje, lako i brzo ćeš se opustiti. Također ćeš spavati bolje nego inače.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Mars te pokreće. Ako si slobodna, bit ćeš sklona zaljubiti se preko ušiju. Sigurno nećeš ostati bez poljupca! Parovi se zabavljaju u krevetu isprobavajući igračke za seks i nove položaje. Od 29. rujna Venera obećava nešto posebno...

Posao: Lako ćeš učvrstiti svoj položaj na poslu. Djeluješ samopouzdano i ne bojiš se konkurencije. Ali, pokaži se lojalnom kolegama koji su pošteni. Financijski su stvari stabilne, ali rado trošiš novac na lijepe stvari i malo luksuza.

Zdravlje: Zahvaljujući suncu i Marsu, imat ćeš puno energije i htjet ćeš sve odmah obaviti. Ali, osim što si pod visokim naponom, pronaći ćeš dovoljno vremena za opuštanje.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars se križaju i mogu izazvati stres u tvojoj vezi. Mogući su nesporazumi. Osloni se na osjetljivost i razumijevanje kako bi izbjegla veće sukobe. Kao samcu najbolje je da malo smanjiš svoja očekivanja i jednostavno se prepustiš iznenađenjima.

Posao: Ovaj tjedan ćeš morati biti pametnija te povući konce kada je u pitanju umrežavanje. Kupci i/ili kolege su svadljivi i vrlo zabrinuti za svoje interese. Pametna ofenziva pomoći će ti da zadržiš konkurenciju na pristojnom odstojanju. Pregovori o novcu zahtijevaju više oštrine.

Zdravlje: Mars pretrčava i prigušuje tvoju želju za sportom. Ali, dobro je da se u slobodno vrijeme češće zavališ na trosjed i podigneš noge. Ono što je super jest da možeš osjetiti točno ono što ti tijelo treba pa se sada možeš osloniti na svoj intuitivni osjećaj.

Ovan

Ljubav: Venera prolazi poprijeko 29. rujna te stvara napetost. Samci će biti zainteresirani za flertove koje je jako teško procijeniti. U vezama će biti iskričavo, ali raspoloženje se može brzo promijeniti ako neće biti ishitrenih komentara.

Posao: Jako si dobra kao trener i motivator. Dobivat ćeš sjajne rezultate s organizacijskim vještinama i okupljat ćeš prave ljude oko sebe. Ovaj tjedan imat ćeš puno dobrih ideja o tome kako implementirati inovativne koncepte u svoj posao. Ono što radiš bit će dobro prihvaćeno i olakšat će timski rad.

Zdravlje: Mars i Jupiter djeluju kao pojačivači energije. Međutim, pripazi na svoj želudac. Brza hrana bi ti sada trebala biti tabu. Blaga i lagana dijeta trenutačno je bolji izbor za tebe.

Bik

Ljubav: Samce će Venera katapultirati na ružičasti oblak. Sada je čak mogući bračni partner na vidiku. Pravo je vrijeme da se aktiviraš kako ne bi propustila dobre prilike za flert. Parovi se divno usklađuju, želja za nježnošću i romantikom je velika.

Posao: Na poslu si u centru pažnje i dobivaš pažnju i pohvale. Boriš se za svoja uvjerenja i jako si kreativna. Ispravno procjenjuješ trenutačnu tržišnu situaciju i optimalno koristiš svoje financijske mogućnosti.

Zdravlje: Merkur ti daje veliku mentalnu energiju i jake živce. Kad je sport u pitanju, jako si motivirana. Ali, također točno znaš kada ti je potreban odmor.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Samce očekuje puno flertovanja. Bilo online ili uživo, brzo ćeš uspostaviti vezu s dragim ljudima. Parovi se dobro slažu. Zajednički projekti su zabavni, a erotika ispunjavajuća.

Posao: Mars te ohrabruje na putu prema gore. Potpuno si motivirana, agresivna i spremna za doista velike poslove. Sada ti je lako izgorjeti za nešto. Ako po pitanju financija ostaneš hladne glave i jasnih činjenica, tu će također sve ići po planu.

Zdravlje: Napokon si spremna za akciju i imaš sve što je potrebno za početak novog plana treninga koji će ti odgovarati. Ustrajna si, snažna i brzo shvaćaš koliko je to dobro za tebe.

Rak

Ljubav: Samci, otvorite oči! Merkur i Venera nude velike mogućnosti za obećavajuće kontakte. Parovi doživljavaju preporod osjećaja i vrlo su bliski. 

Posao: Poslovni planet Merkur ide ti na ruku i stvara bolje financijske uvjete. Trebaš energičnije i sigurnije pregovarati te bolje paziti na novac. Troškovi se sada mogu smanjiti, a prihodi povećati. Bit će ti lako predstaviti nove strategije ili proizvode. Bit ćeš puna karizme i elokventna.

Zdravlje: Imaš veliku mentalnu snagu i ništa te neće moći skrenuti sa zacrtanog puta. Znaš što želiš i možeš svoj život usmjeriti na svoje ciljeve. Dobro bi ti došlo da se redovitije baviš nekim sportom ili ideš u teretanu.

Lav

Ljubav: Sada vladaju sretne zvijezde koje će katapultirati samce lavove na prvu liniju spojeva. Sigurno ćeš imati uspjeha, samo moraš skrenuti malo pažnje na sebe. Kod parova ponovno bukti ljubavna vatra. Mars i Jupiter puštaju iskre i bude želju za razigranom erotikom.

Posao: Ovaj tjedan ćeš se proslavili kao pionir kreativnih ideja i modernih koncepata. Predana si i podučavat ćeš svoje kolege kada su u pitanju motivacija i entuzijazam. Trebaš otvoreno reći što ti je na umu.

Zdravlje: Mars i Jupiter daju ti veliku energiju i sada ćeš moći napraviti sve što ti padne na pamet. Našla si dobar ritam, tijelo i duša savršeno se slažu. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Djevica

Ljubav: Parovi razvijaju veliko razumijevanje jedno za drugo. U razgovorima se i fizički zbliže. Vrijedi sljedeće: potrebno ti je više nježnosti nego žestokog seksa. Samci su sada druželjubivi i skupljaju lajkove i nove kontakte gotovo u prolazu. Bit ćeš opuštena, otvorenog uma i doživjet ćeš slatke trenutke...

Posao: Zahvaljujući Merkuru i Veneri, financije idu dobro. Brojke prodaje rastu, freelanceri dobivaju nove narudžbe, a u uredu se isplati razgovarati sa šefom o boljoj plaći. Pametno raspravljaj i imaj na umu svoje prednosti.

Zdravlje: Pametno apsorbiraj stres. Bilo bi dobro da se u slobodno vrijeme fokusiraš na opsežan program opuštanja. Ostavi svoj popis zadataka u ladici i umjesto toga se usredotoči na opuštajuće trenutke na kauču.

 

Vaga 

Ljubav: Samcima sada treba društvo. Žeđ za avanturom je velika pa bi brzo mogla završiti u krevetu sa slučajnim poznanikom. Parovi doživljavaju fazu velike harmonije od 29. rujna: Venera vas sada posjećuje pa je ovo najbolja faza za parove ove godine!

Posao: Na kreativnoj razini si sada pravi genij. Tvoje ideje su posebne pa bi mogla možda napraviti i karijeru influencera. Ipak, s novcem ne barataš baš previše spretno: Jupiter pokazuje da još ne koristiš optimalno svoje mogućnosti optimizacije troškova. Pripazi! 

Zdravlje: Imat ćeš potrebu razmaziti se i češće se počastiti maskom ili luksuznim proizvodom za njegu. Priušti si to! 

Škorpion

Ljubav: Sjajan je tjedan za ljubav! Samci će se znati prikazati u najboljem svjetlu u potrazi za odgovarajućim partnerom. Blistat će i privući potencijalnog partnera. Parovi se afirmiraju u svojoj vezi tako lako da njihov partner to neće ni primijetiti. Sada je sve baš onako kako želiš.

Posao: Dobit ćeš najbolje vibracije od Merkura. Također ćeš dobiti priznanje za svoj rad i moći ćeš najbolje iskoristiti svoje talente. Također si motivirana i prštiš kreativnim idejama. Financijska pitanja regulirat ćeš velikodušno, ali ne nemarno.

Zdravlje: Tvoja razina energije je stabilna. Venera i Merkur osiguravaju ti jake živce i dodatnu dozu karizme. Možeš se nositi i s velikim zahtjevima i sada imaš dovoljno vremena za uživanje u životu.

Strijelac 

Ljubav: Samopouzdanje i fleksibilnost pomažu parovima pronaći ljepotu u svakodnevnoj monotoniji. Spontano rezerviranje vremena za dvoje upravo je ono što ti sada treba. Samci uživaju u pauzi od veza.

Posao: Pomalo je napeto na poslu: šef, kupci i kolege očekuju od tebe veliku predanost i nove ideje. Jupiter te drži samopouzdanom i sposobnom za svladavanje teških zadataka, ali još uvijek se moraš boriti za priznanje i odgovarajuće nagrade. Pametni argumenti pomoći će ti da se dokažeš. 

Zdravlje: Opuštanje i odmor od svakodnevnog stresa su dobri za tebe. Trebala bi se isključiti što je češće moguće i izbjegavati vremenski pritisak i sastanke. Tvoji živci su trenutačno prilično napeti. Pronađi što je moguće više vremena za jogu, šetnje i meditaciju.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka imaju najviše smisla za modu Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0